Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

24.02.2023
Uusia vuokrakoteja merellisiin maisemiin Espoon Haukilahteen

Meri-ilmaa vai metsän tuoksua? Kokkovuoressa sinun ei tarvitse valita.

As Oy Kokkovuori sijaitsee upealla ja arvostetulla alueella Espoon Haukilahdessa. Vierestä löytyvät loistavat ulkoilumahdollisuudet merellisissä ja vehreissä maisemissa. Muutaman kilometrin päässä on Kauppakeskus Iso Omena ja sen kattavat palvelut. Aivan vierestä löytyy myös lähiruokakauppa, päiväkodit sekä koulu. Helsingin keskustaan pääsee julkisilla noin puolessa tunnissa.

Hauenkalliontie 12-14 olemassa olevia taloja täydentämään on valmistumassa pistetalo sekä myöhemmin tänä vuonna lamellitalo, jotka on rakennettu erilaisiin asumisen tarpeisiin sopivaksi. Huoneistoja on kompakteista yksiöistä aina suuriin perheasuntoihin. Huoneistoihin on valittu vaaleat ja modernit kiinteät kalusteet hienoin yksityiskohdin. Ylimmistä kerroksista saa ihastella upeaa merinäköalaa. Vuokralaisten käytössä ovat myös talosauna, irtaimistovarastot, pesula, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarastot.

Pistetalon asunnot ovat tulossa markkinointiin pian! Mikäli haluat kuulla lisää, käy jättämässä yhteystietosi tästä, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon ensiesittelystä.

 

 

Uusia vuokrakoteja merellisiin maisemiin Espoon HaukilahteenUusia vuokrakoteja merellisiin maisemiin Espoon Haukilahteen

Lisätietoja kohteesta löydät talosivuiltamme.