Työpaikat

Me Premico Kodeilla muodostamme yhdessä muiden Premico-konsernin tytäryhtiöiden kanssa lähes 50 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan asuntovuokrauksen, isännöinnin ja rakennusalan ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää taito saattaa aloitetut asiat sovitusti päätökseen. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkinnoista rakennusmestariin tai diplomi-insinööriin. Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation, sisäisin täsmäkoulutuksin ja osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään, sulautunut samalla tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvanut alan asiantuntijaksi siinä määrin, että lopulta alkanut yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä: rekrytointi@premico.fi.

Julkaisemme kaikki avoinna olevat työpaikkamme näillä sivuilla. Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoimet työpaikat

Vuokravalvoja

Oletko taloushallinnon tehopakkaus, jolle lukujen pyörittäminen on intohimo ja laadukas asiakaspalvelu lähellä sydäntä?

Haemme Helsingin toimistollemme vuokravalvonnan tiimiimme aikaansaavaa ja tarkkaa vuokravalvojaa vastaamaan vuokra-asuntokohteiden vuokrareskontrasta, vuokravalvonnasta ja kirjanpidon siirroista. Tehtävässäsi huolehdit myös maksumuistutuksista, perinnästä ja raportoinnista. Lisäksi asiakaspalvelu on oleellinen osa toimenkuvaasi eli luontainen kyky palvella asiakasta on tässä tehtävässä erityisen tärkeää. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. taloushallinnon tradenomi) sekä jo aikaisempaa kokemusta reskontran hoidosta ja avustavasta kirjanpidosta. Aikaisempi kokemus vuokravalvonnasta on etu, mutta taloushallinnon perusteet omaavana henkilönä opit tehtävään, sillä huolehdimme perehdytyksestä ja saat tiimisi tuen arkipäivän työtehtäviin.
Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa työotetta, asiakaspalveluhenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimityötaitoja sekä kykyä ja halua omaksua uusia asioita. Englanninkielen sujuva osaaminen on eduksi.

Me Premicolla tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan asuntovuokrauksen kehittyvällä alalla. Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä ja autamme toinen toisiamme rennossa ilmapiirissä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jota tukevat muun muassa joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi ajantasaisen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Täydennäthän hakemustasi myös vastaamalla hakulinkin takaa löytyvään videokysymykseen. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa HR- ja hallintokoordinaattori Essi Stolt puh. 044 746 8779, tavoitettavissa ma-to klo 10-15.