Työpaikat

Me Premico Kodeilla muodostamme yhdessä muiden Premico-konsernin tytäryhtiöiden kanssa lähes 60 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation. Taustaltamme olemme pitkän linjan asuntovuokrauksen, isännöinnin ja rakennusalan ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää taito saattaa aloitetut asiat sovitusti päätökseen. Koulutustaustamme vaihtelevat tehtävistä riippuen kaupallisen puolen ammattikorkeakoulu- ja yliopistotason tutkinnoista rakennusmestariin tai diplomi-insinööriin. Pidämme ammatillista osaamistamme yllä jakamalla hankkimaamme tietotaitoa läpi organisaation, sisäisin täsmäkoulutuksin ja osallistumalla työn ohessa suoritettaviin täydennyskoulutuksiin.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä, autamme toinen toisiamme ja työskentelemme rennossa ilmapiirissä. Pidämme tärkeänä myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa, jota tukevat muun muassa joustavat työajat ja etätyöskentelymahdollisuudet. Tälläkin hetkellä meillä työskentelee useampi tekijä, joka on tullut meille ensin suorittamaan opintoihin liittyvää työharjoittelua tai tekemään diplomityötään, sulautunut samalla tärkeäksi osaksi tiimiämme ja kasvanut alan asiantuntijaksi siinä määrin, että lopulta alkanut yhteistyö on muuttunut vakituiseksi työsuhteeksi.

Meillä ei ole aina valmista sapluunaa, jolla haemme tekijöitä joukkoomme. Kuulemme siis mielellämme, millaista osaamista ja asennetta sinulla on meille tarjota. Olit sitten opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä tai alan rautainen ammattilainen, otathan rohkeasti yhteyttä ja jätäthän hakemuksesi sekä ajantasaisen ansioluettelosi avoimen hakemuksen kautta.

Julkaisemme kaikki avoinna olevat työpaikkamme näillä sivuilla. Käsittelemme kaikki hakemukset aina hyvää rekrytointitapaa ja luottamusta noudattaen.

Avoin hakemus

Tällä hetkellä meillä ei ole tehtäviä avoinna.  Seuraathan kuitenkin ilmoitteluamme, tilanne voi muuttua nopeastikin. Voit myös jättää meille Avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä.

AVOIN HAKEMUS