24.04.2019
Premico Kodit hakee tiimiinsä vuokravalvojaa

Haemme toimeen tarttuvaa ja tarkkaa vuokravalvojaa vahvistamaan vuokranvalvonnan tiimiämme Helsingissä.

Vuokravalvojan tehtävässä vastaat vuokra-asuntokohteiden vuokrareskontrasta, vuokravalvonnasta ja teet tarvittavat siirrot kirjanpitoon. Huolehdit myös maksumuistutuksista, perinnästä ja raportoinnista. Lisäksi asiakaspalvelu on oleellinen osa työnkuvaasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa työotetta, asiakaspalveluhenkistä asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tiimityötaitoja, kykyä ja halua omaksua uusia asioita sekä englanninkielen sujuvaa osaamista. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus eli määräaikainen työsuhde ainakin 6.4.2020 saakka. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Tehtävä on siis helposti räätälöitävissä sopimaan tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Vuokrakohteidemme määrän kasvaessa huomattavasti, tehtävässä on aito mahdollisuus myös vakinaistua.

Me Premico Kodeilla tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan asuntovuokrauksen kehittyvällä alalla. Meille on tärkeää, että työyhteisömme ilmapiirissä on tilaa persoonille, jokaisen työ nähdään tärkeänä ja autamme toinen toisiamme rennossa ilmapiirissä.

Oletko sinä juuri etsimämme henkilö tähän tehtävään? Lue tehtävästä lisää työpaikkasivuiltamme tai suoraan hakulinkin kautta ja jätä hakemuksesi viimeistään 8.5.2019. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.