Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

05.06.2018
As Oy Rauman Teerivahe valmistuu Pyynpäähän

Kiinnostaisiko kohtuuhintainen asuminen huippusijainnilla Raumalla? -As Oy Rauman Teerivahe valmistuu Pyynpäähän

Uudiskohde As Oy Rauman Teerivahe valmistuu elokuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja 39,5m² yksiöstä 76m² kolmioihin. Sopivia ratkaisuja löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit ja lasitettu parveke tai terassi. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat kodinkoneet, myös astianpesukone. Vuokraan sisältyy DNA:n 10M laajakaistayhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa. Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta, kysy lisää kokoja huoneistotyyppivaihtoehtoja eri kerroksista.
Teerivahessa asut metsäisessä miljöössä kuitenkin vain 1,5km päässä keskustasta. Pyynpää on arvostettu asuinalue, jossa nautitaan palveluista ja hyvistä liikuntamahdollisuuksista. Löydät jopa kävelyetäisyydeltä päiväkodit, koulut, kaupat, harrastukset ja ulkoilualueet. Ei läpikulkuliikennettä tai isoja teitä vieressä.
Asuntohakemuksen voi täyttää ensinäytön (12.06.2018) jälkeen sähköisesti tästä linkistä. HUOM! Lähetättehän hakemuksen jälkeen tulotositteenne  / tarvittaessa muut alla mainitut dokumentit sähköpostilla vuokraamo.turku@asuntoverstas.fi Huomioittehan, että liitteettömiä hakemuksia ei käsitellä (lisätietoa liitteistä alla). Asukasvalintaan sovelletaan tulorajoja:
-1 aikuinen 3540€
-2 aikuista 6020€
-1 aikuinen ja lapsi 4190€
-2 aikuista ja lapsi 6670€
-2 aikuista ja 2 lasta 7270€
-2 aikuista ja 3 lasta 7870€
Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja esim. lapsilisä ja opintotuki.
Hakemuksen liitteeksi pyydämme toimittamaan sähköpostilla (vuokraus.turku@premico.fi):
– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset bruttokuukausiansioista työnantajalta.
– Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)
– Raskaustodistus
– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta
– Todistus työttömyyspäivärahasta
– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).
Pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät oheisesta esitteestä: As Oy Rauman Teerivahe -esite.
Nähdään ensinäytöllä 12.6.2018!