Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

Lomakkeet

Valtakirja

Voit tehdä valtakirjan toiselle henkilölle, valtuuttaaksesi hänet esimerkiksi noutamaan asunnon avaimet puolestasi.

Valtakirjan pääset täyttämään ja tulostamaan täältä

Asuntohakemuslomake

Toivomme, että asuntohakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisen asuntohakemuslomakkeemme kautta. Sähköisen asuntohakemuksen pääset jättämään etusivultamme tai vapaana olevan kohteen kohdesivulta.

Jos kuitenkin haluat täyttää paperisen asuntohakemuksen, hakemuslomakkeet löytyvät alta. Paperinen asuntohakemus tulee allekirjoittaa ja lähettää vuokravälityksen asiakaspalveluun postitse tai skannattuna sähköpostitse.

Asuntohakemuslomake

Apartment application form

Asuntohakemuslomake yrityksille

Irtisanomislomake

Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi, ellei toisin ole vuokrasopimuksella sovittu. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jolloin irtisanomisilmoitus on jätetty. Esim. Irtisanomisilmoitus jätetään 26.9., tällöin irtisanomisaika alkaa syyskuun 30.9. ja sopimus päättyy kuukauden irtisanomisajalla 31.10. Vuokrasopimusta ei voida irtisanoa päättymään kesken kuukauden.

Irtisanomisilmoitus tehdään ensisijaisesti sähköisesti asiointiportaalissa. Jos vuokrasopimus on tehty useamman kuin yhden henkilön nimellä, huoneiston vuokrasopimuksen irtisanominen vaatii molempien osapuolten hyväksynnän.

Sähköisen irtisanomisilmoituksen pääset tekemään asointiportaalissamme täällä

 

Mikäli huoneistosi vuokrasopimus ei löydy sähköisestä asiointiportaalista, voitte toimittaa irtisanomisilmoituksen myös paperisena käyttäen alla olevaa PDF-lomaketta. Tällöin irtisanomisilmoitus tulee toimittaa allekirjoitettuna esimerkiksi sähköpostin liitteenä tai postitse. Pelkkä sähköpostiviesti tai puhelu ei kelpaa. Jos vuokrasopimus on tehty useamman kuin yhden henkilön nimellä, täytyy myös irtisanomisilmoituksessa olla kaikkien vuokralaisten nimet ja allekirjoitukset. Vuokralaisen velvollisuus on tarkastaa, että ilmoitus on tullut perille.

Irtisanomislomakkeen pääset täyttämään ja tulostamaan täältä

Notice of the termination of a tenancy agreement

Vuokraoikeudesta luopuminen – lomake

Mikäli huoneistosta muuttaa pois henkilö, jonka nimissä vuokrasopimus on yhdessä toisen asukkaan kanssa, täytättehän vuokraoikeudesta luopuminen – lomakkeen.

Vuokraoikeudesta luopuminen

Häiriöilmoituslomake

Mikäli talossanne on jatkuvaa häiriötä ja ilkivaltaa tai haluat tehdä ilmoituksen häiritsevästä asumisesta, ilmoitathan siitä kirjallisesti.

Häiriöilmoitus on tehtävä kirjallisena ja pääsääntöisesti vähintään kahden eri huoneistossa asuvan häiriöstä kärsineen henkilön allekirjoittamana. Jotta voimme ryhtyä häiriön vaatimiin toimenpiteisiin, tulee aiheutetut häiriöt ja niiden ajankohdat yksilöidä lomakkeelle mahdollisimman tarkasti. Valitus toimitetaan Premico Kodeille sähköpostitse tai postitse. Kiinteistöpäällikkö ryhtyy valituksen saatuaan sen vaatimiin toimenpiteisiin.

Täytä ja tulosta häiriöilmoituslomake