Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

Premico Group
Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa – siksi onnistuminen ei ole meille sattumaa.

Premico Group Oy

Premico on Suomalainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, sekä asuntorahastotoiminnan pioneeri.

Premico-konserni koostuu viidestä liiketoimintasegmentistä: vuokra-asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, asset management, rakennuttaminen ja kiinteistökehitys, vuokra-asuntojen hallinnointi ja vuokraus, sekä vuokratalojen isännöinti.

Premico Asuntorahasto Ky:n omistuksessa on 683 uutta vuokra-asuntoa (12/2018), rahaston tavoitteena on rakennuttaa ja omistaa noin 1 300 vuokra-asuntoa vuoteen 2021 mennessä. Premico on yhdessä partneriensa kanssa perustanut 8 asuntoihin ja kiinteistöihin sijoittavaa pääomarahastoa, joiden yhteenlaskettu sijoituskapasiteetti on yli 900 miljoonaa euroa.

Premico on rakennuttanut yli 1 800 vuokra-asuntoa vuosien 2012-2017 aikana ja vuoden 2018 aikana rakenteilla on yli 900 uutta asuntoa.

Premico hallinnoi yli 6 000 vuokra-asuntoa, vuosittain vuokraustapahtumia on yli 1 800.

Premico ja Morgan Stanleyn hallinnoima kiinteistörahasto sijoittivat yhdessä 1 594 vuokra-asuntoa käsittävän asuntoportfolioon vuoden 2018 esimmäisen neljänneksen aikana.

Premico Kotien tarina

Premicon tarina sai alkunsa, kun Pertti Vaula perusti vuonna 1963 Turun Asuntovuokratoimisto Pertti Vaula -nimisen vuokravälitysliikkeen. Vuosikymmenien aikana yhden miehen yritys kasvoi perheyritykseksi, yhtiön nimi muuttui, toiminnasta tuli valtakunnallista ja uusia liiketoiminta-alueita avattiin. Nykyään Premico – konserni koostuu viidestä liiketoimintasegmentistä: vuokra-asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, asset management, rakennuttaminen ja kiinteistökehitys, vuokra-asuntojen hallinnointi ja vuokraus, sekä vuokratalojen isännöinti. Premicolla työskentelee yli 40 kiinteistöalan huippuammattilaista.

Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa – siksi onnistuminen ei ole meille sattumaa.

Lue lisää Premico-konsernista konsernisivuiltamme.

Vuokraus

Premico Kodit on vuonna 1963 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen ja hallinnointiin erikoistunut yritys.

Vastaamme asuntojen vuokratasojen määrityksestä, markkinoinnista, järjestämme esittelyt, laadimme vuokrasopimukset ja luovutamme avaimet uudelle vuokralaiselle. Asiakaspalvelumme palvelee jokaisena arkipäivä, asunnot esittelee aina kohdetta hoitava vuokravälittäjä ja esittelyt pyritään järjestämään joustavasti kunkin asiakkaan toiveet huomioiden. Vastuullisena toimijana huolehdimme, että henkilökunnallamme on aina käytössään alan viimeisin tieto ja parhaat järjestelmät. Asunnon vuokrausprosessin nopeuttamiseksi ja keventämiseksi käytämme sähköistä allekirjoitusta.

Premico Kotien kohteet ovat asuntorahastojen, yritysten, institutionaalisten sijoittajien ja yksityishenkilöiden omistamia. Hallinnoimme yli 6,000 vuokra-asuntoa yli 20 kasvukeskuksessa, vuosittain vuokraustapahtumia on yli 1.800. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.

Vuokrahallinta

Yhdistämällä vuokrahallinta- ja vuokravälityspalvelun tulee vuokraustoiminnasta tehokasta ja virtaviivaista. Vuokranantajan, vuokralaisten sekä vuokravälityksen tiedonkulku on ajantasaista ja kitkatonta.

Vuokrahallinnan palveluja ovat muun muassa vuokranmaksuun ja vakuuden palautukseen liittyvät asiat. Lisäksi vuokrahallinnan piiriin kuuluu veden kulutusperusteinen laskutus, autopaikkojen vuokrahallinta, vuokrasopimuksen mukaisten vuokrankorotusten tekeminen ja oikeudellinen perintä.