Premico Group
Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa – siksi onnistuminen ei ole meille sattumaa.

Premico Group Oy

Premico on Suomalainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, sekä asuntorahastotoiminnan pioneeri.

Premico-konserni koostuu viidestä liiketoimintasegmentistä: vuokra-asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, asset management, rakennuttaminen ja kiinteistökehitys, vuokra-asuntojen hallinnointi ja vuokraus, sekä vuokratalojen isännöinti.

Premico Asuntorahasto Ky:n omistuksessa on 683 uutta vuokra-asuntoa (12/2018), rahaston tavoitteena on rakennuttaa ja omistaa noin 1 300 vuokra-asuntoa vuoteen 2021 mennessä. Premico on yhdessä partneriensa kanssa perustanut 8 asuntoihin ja kiinteistöihin sijoittavaa pääomarahastoa, joiden yhteenlaskettu sijoituskapasiteetti on yli 900 miljoonaa euroa.

Premico on rakennuttanut yli 1 800 vuokra-asuntoa vuosien 2012-2017 aikana ja vuoden 2018 aikana rakenteilla on yli 900 uutta asuntoa.

Premico hallinnoi yli 6 000 vuokra-asuntoa, vuosittain vuokraustapahtumia on yli 1 800.

Premico ja Morgan Stanleyn hallinnoima kiinteistörahasto sijoittivat yhdessä 1 594 vuokra-asuntoa käsittävän asuntoportfolioon vuoden 2018 esimmäisen neljänneksen aikana.

Premico Kotien tarina

Premicon tarina sai alkunsa, kun Pertti Vaulan perusti vuonna 1963 Turun Asuntovuokratoimisto Pertti Vaula -nimisen vuokravälitysliikkeen. Vuosikymmenien aikana yhden miehen yritys kasvoi perheyritykseksi, yhtiön nimi muuttui, toiminnasta tuli valtakunnallista ja uusia liiketoiminta-alueita avattiin. Nykyään Premico – konserni koostuu viidestä liiketoimintasegmentistä: vuokra-asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, asset management, rakennuttaminen ja kiinteistökehitys, vuokra-asuntojen hallinnointi ja vuokraus, sekä vuokratalojen isännöinti. Helsingin ja Turun toimipisteissämme työskentelee yli 40 kiinteistöalan huippuammattilaista.

Historia. Osaaminen. Innovaatio. Rohkeus. Nämä asiat yhdistyvät Premicossa – siksi onnistuminen ei ole meille sattumaa.

Lue lisää Premico-konsernista konsernisivuiltamme.

Vuokraus

Me Premico Kodeilla olemme asuntovuokrauksen asiantuntijoita. Hallitsemme asuntovuokrauksen kokonaisuuden aina vuokranmäärityksestä avainten luovutukseen saakka yli 50 vuoden kokemuksella. Hallinnoimme yli 6 000 vuokra-asuntoa yli 20 kasvukeskuksessa, vuosittain vuokraustapahtumia on yli 1 800.

Premico Kotien välittämät vuokra-asunnot ja liiketilat ovat asuntorahastojen, yritysten, instituutionaalisten sijoittajien, isännöitsijäyhteisöjen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden omistamia. Omistamme itse myös osan vuokrakohteistamme.

Välittäjämme huolehtivat jo toimeksiantovaiheessa, että heillä on kaikki tarvittava tieto asunnon tehokkaaseen vuokraamiseen, vastaamme asunnon markkinoinnista, järjestämme esittelyt, huolehdimme oikeellisen vuokrasopimuksen laadinnasta ja luovutamme avaimet. Asiakaspalvelumme palvelee jokainen arkipäivä ja pyrimme järjestämään asuntojen esittelyt iltapäiväpainotteisesti, jotta myös virka-aikana työskentelevät ehtivät mukaan.

Taataksemme laadukkaan vuokrausprosessin, huolehdimme vuokravälittäjiemme ammattitaidosta ja ajantasaisesta alan tietämyksestä – yhdeksästä vuokravälittäjästämme kuudella on LVV-pätevyys ja jatkamme välittäjiemme kouluttamista myös tulevaisuudessa. Olemme myös Suomen Vuokranantajat ry:n jäsen.

Kehitämme toimintojamme kuluttajalähtöisesti, viimeisimpänä otimme käyttöön sähköisen allekirjoituksen, mikä osaltaan nopeuttaa ja keventää asuntojen vuokrausprosessia erityisesti vuokralaisen näkökulmasta.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Pääkaupunkiseudun ja Turun talousalueen lisäksi vuokraamme kohteita ympäri Suomen, pohjoisimmat vuokrakohteemme sijaitsevat aina Rovaniemellä saakka.

Vuokrahallinta

Hoidamme vuokranantajan puolesta kaikki vuokralaishallintaan liittyvät tehtävät, näin vuokra-asuminen on mutkatonta myös vuokralaisen näkökulmasta.

Vuokrahallinnan palveluja ovat muun muassa vuokranmaksuun ja vakuuden palautukseen liittyvät asiat. Lisäksi vuokrahallinnan piiriin kuuluu veden kulutusperusteinen laskutus ja oikeudellinen perintä. Huolehdimme myös, että vuokrasopimusten mukaiset vuokrankorotukset tehdään asianmukaisesti riittävän ajoissa vuokramarkkinatilannetta silmällä pitäen.

Vuokravälitys- ja vuokrahallintapalvelut yhdistämällä asuntovuokrauksen asiakaspalvelu on tehokasta ja virtaviivaista. Vuokranantajan, vuokralaisten sekä vuokravälityksen tiedonkulku on ajantasaista ja kitkatonta.