Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

14.05.2018
As Oy Vantaan Raparperi valmistuu – tarjolla edullisia vuokra-asuntoja

Hakunilaan, Kaskelanrinteen uudelle asuinalueelle valmistuu elokuun lopussa uusi vuokra-taloyhtiö. As Oy Vantaan Raparperissa on tarjolla edullisia asuntoja 28m2 yksiöstä 52m2 kolmioon. Tehokaspohjaiset asunnot ovat sisustettu vaaleilla sävyillä. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Keittiöt ovat varusteltu Rosenlewin kodinkoneilla ja kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle sekä mukavuuslattialämmitys. Vuokraan sisältyy Elisan 10M laajakaistayhteys.

Kaskelanrinteen luonnonläheiselle alueelle nousee vauhdilla uusi asuinalue, jossa käytössäsi ovat runsaat palvelut noin kilometrin päässä Hakunilassa. Liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ovat hyvät, myös Lahdenväylä ja Kehä III sijaitsevat aivan lähettyvillä palvellen näin omalla autolla kulkevaa. Ulkoilijaa innostaa Hakunilan urheilupuiston ja Håkansbölen kartanon puistomaisemien läheinen sijainti.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta, kysy lisää koko- ja huoneistotyyppivaihtoehtoja eri kerroksista. Asukasvalintaan sovelletaan tulorajoja. Yhden (1) hengen ruokakunnan yläraja on 3.540€. Kunkin 18 vuotta täyttäneen aikuisen osalta tulorajaa korotetaan 2.480€. Ruokakuntaan kuuluvien alle 18-vuotiaiden lasten osalta tulorajaa korotetaan ensimmäisestä lapsesta 650€ ja kustakin seuraavasta 600€. Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja esim. lapsilisä ja opintotuki.

Asuntohakemuksen voi täyttää sähköisesti tästä linkistä ensiesittelyn 24.5.2018 jälkeen. HUOM! Lähetättehän hakemuksen jälkeen tulotositteenne / tarvittaessa muut alla mainitut dokumentit sähköpostilla vuokraus.helsinki@premico.fi

Pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot.  Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät oheisesta esitteestä: As Oy Vantaan Raparperi -esite.

Hakemuksen liitteeksi pyydämme toimittamaan sähköpostilla (vuokraamo.helsinki@asuntoverstas.fi):

– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset bruttokuukausiansioista työnantajalta.

– Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)

– Raskaustodistus

– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta

– Todistus työttömyyspäivärahasta

– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

 

Tervetuloa tutustumaan malliasuntoihin torstaina 24.5.2018 klo 16.00-16.30!