Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

17.12.2018
Asuntoverstas on nyt Premico Kodit

Vuokra-asuntojen välitykseen ja hallinnointiin erikoistunut Asuntoverstas, joka on osa vuonna 1963 perustettua Premico-konsernia, on ottanut muiden konsernin tytäryhtiöiden tavoin käyttöönsä Premico-nimen. Asuntoverstas on nyt Premico Kodit. Nimenmuutoksella pyrimme virtaviivaistamaan toimintaamme ja selkeyttämään viestintäämme.

Premico Kotien kohteet ovat asuntorahastojen, yritysten, instituutionaalisten sijoittajien ja yksityishenkilöiden omistamia. Hallinnoimme yli 6 000 vuokra-asuntoa yli 20 kasvukeskuksessa, vuosittain vuokraustapahtumia on yli 1 800. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Premico-konserniin kuuluva vuokrataloyhtiöiden isännöintiin erikoistunut Premico Management Oy vastaa hallinnoimiemme vuokrataloyhtiöiden isännöinnistä. Premico Consulting Oy:n rakennuttajapäälliköt vastaavat puolestaan vuokrataloyhtiöiden mahdollisista laajemmista, korjaus- ja saneeraustöiden suunnittelusta, sekä niiden valvonnasta. Lisätietoja Premico-konsernista saatte osoitteesta www.premico.fi.

Nimenmuutoksen yhteydessä olemme julkaisseet myös Premico Kotien uudet kotisivut, jotka palvelevat vuokra-asuntoa hakevien lisäksi myös jo olemassa olevia vuokralaisiamme.  Sivuston tarkoitus on toimia asukkaiden tietopankkina, yhdistäen tärkeät talokohtaiset tiedot ja ajankohtaisen informaation yhteen paikkaan.

Pidetään jatkossakin kodeistanne hyvää huolta – yhdessä.