Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

15.06.2022
Espoon Finnooseen valmistuu lokakuussa Suomen ensimmäinen ympäristösertifioitu asuinkerrostalo

Tee mutkaton ympäristöteko muuttamalla Zeniittiin

Asuminen tuottaa suuren osan suomalaisten kotitalouksien päästöistä. Kestävästi rakennetut kodit ovat siis suuressa roolissa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja nyt Espoon Finnoon Syvänsalmenpuistoon rakentuu Suomen ensimmäinen ympäristösertifioitu asuinkerrostalo. Talon rakentamisessa on huomioitu erittäin tarkasti ja kattavasti sen aiheuttamat ympäristövaikutukset ja rakennuksen käytönaikaiset hiilipäästöt on saatu laskettua erityisen alhaiselle tasolle.

Espoon Zeniitin uudet asunnot ihastuttavat vuokralaisiaan lokakuun alusta alkaen. Sen kahdeksaan kerrokseen rakentuu 57 kodikasta asuntoa erilaisin toimivin pohjaratkaisuin. Huoneistojen koot vaihtelevat 24,5 m2 yksiöistä aina 78,5 m2 neliöön saakka ja suurin osa on yksiöitä ja kaksioita. Jokaisesta asunnosta löytyy oma parveke, etätyöskentelylle varattu työpiste ja isoimmista asunnoista myös oma sauna. Kauniit vaaleat pinnat kutsuvat jokaista asukasta sisustamaan asuntonsa haluamallaan tavalla.

Vuokralaisten käytössä ovat myös talosauna, pesutupa ja kuivaushuoneet, parkkihalli, sähköautonlatauspaikat, polkupyörävarasto, talovarasto sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Asunnot ovat nyt haettavissa! Asuntohakemuksen pääset täyttämään nettisivuillamme. Ensiesittely järjestetään 30.6.2022 klo 16.00, tervetuloa!