Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

23.12.2021
Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Asiakaspalvelumme poikkeukselliset aukioloajat joulun ja vuodenvaihteen aikana:

 

24.-26.12.2021 olemme suljettuna.

31.12.2021-2.1.2022 olemme suljettuna.

6.1.- 9.1.2021 olemme suljettuna.

Muina aikoina palvelemme normaalisti klo 12.00 – 15.00.

 

Huoltoyhtiöt päivystävät myös pyhinä, joten kiireellisissä tapauksissa tulee olla yhteydessä omaan huoltoyhtiöönne. Ajantasaiset yhteystiedot löydätte täältä.

 

Kiinteistöpäällikkömme ovat koostaneet joulunajan tärkeän tiedon joulunajan muistilistaksi, lue alta tärkeää tietoa jätteiden lajittelusta ja paloturvallisuudesta. 

 

Muistattehan paloturvallisuuden

Ettehän jätä kynttilöitä palamaan vartioimatta ja tarkistattehan palovaroittimien toimintakunnon.

 

Tietoa jätteiden lajittelusta

Joulukinkun paistorasva tai muu ruokajäte ei kuulu viemäriin tai vessanpönttöön. Rasva ja ruokajäte aiheuttavat tukkeumia putkistoissa. Jähmettyneen rasvan ja ruokajätteen voi laittaa biojäteastiaan, kun taas nestemäisen rasvan voi laittaa tiiviissä astiassa sekajätteen joukkoon. Kinkun, kalkkunan, kalan ja juuresten paistorasvan voi laittaa kiertoon myös jo kolmatta vuotta järjestettävässä Nesteen Kinkkutempussa. Kinkkutemppu muuttaa paistorasvan polttoaineeksi ja osa tuotoista lahjoitetaan vähävaraisten perheiden hyväksi. Lue lisää Kinkkutempusta ja löydä lähin paistorasvan kierrätyspiste täältä.

 

Lahjapaperit kuuluvat energia- tai sekajätteeseen. Ne eivät kelpaa paperin tai kartongin joukkoon, koska ne ovat päällystettyjä ja sisältävät paljon painovärejä, teippejä ja tarroja.

 

Rikkoutuneet led-valosarjat kuuluvat puolestaan sähkö- ja elektroniikkakeräykseen.

 

Uudenvuoden tinat ovat vaarallista jätettä, sillä ne sisältävät runsaasti lyijyä. Vaaralliset jätteet voi viedä maksutta HSY:n vaarallisten jätteiden konttiin tai Sortti-asemalle. Uudenvuoden tinat voi käyttää uudelleen myös ensi vuonna.

 

Tilan säästämiseksi jätekatoksissa, litistättehän pakkauslaatikot ennen keräysastiaan laittamista.

 

Joulukuuset kerätään pois kiinteistöjen jätetyhjennysten yhteydessä maksutta koko tammikuun ajan. Joulukuuset kerätään pääsääntöisesti biojäteastioiden tyhjennysten yhteydessä. Niissä kiinteistöissä, joissa ei ole biojätekeräystä kuuset kerätään sekajätetyhjennysten mukana. Älä katko tai nosta kuusta jäteastioihin vaan jätä kuusi astioiden ulkopuolelle. Jos kiinteistön jäteastiat ovat jätekatoksessa, jätä kuusi siististi katoksen ulkopuolelle, jotta jäteastioiden tyhjennys ei hankaloidu. Kuuset voi viedä myös itse maksutta Sortti-asemille tammikuun ajan.

 

Jäteastioiden tyhjennyksessä muutoksia

Jäteastioiden tyhjennyksissä on muutoksia joulupyhien aikaan. Jäteastioita ei tyhjennetä jouluaattona 24.12, joten osalla kiinteistöjä tyhjennyspäivä voi muuttua.

 

Premicolaiset toivottavat rauhallista Joulua sekä onnea vuoteen 2022!