Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

27.11.2019
Kohtuuhintaisia vuokrakoteja valmistumassa Kaarinan Piispanristille!

As Oy Kaarinan Panimonportti valmistuu maaliskuun alussa Mallaskadulle Piispanristin kattavien palveluiden läheisyyteen. Tässä 8-kerroksisessa talossa on tarjolla erilaisia asuntoja 28 m² yksiöistä      77 m² kolmioihin. Sopivia pohjaratkaisuja löytyy niin yksinasuville, pariskunnille, kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, ja asumismukavuutta lisäävät astianpesukone, kylpyhuoneen lattialämmitys sekä tilavaraus pesutornille. Kaikissa yksiöissä on ranskalainen parveke, ja kaksioissa sekä kolmioissa lasitettu parveke lounaaseen päin. Kolmioissa sekä osassa kaksioita on oma sauna. Vuokraan sisältyy DNA 10 M taloyhtiölaajakaista, jonka nopeutta voi omalla kustannuksella korottaa.

Piispanristillä asut luonnon ja ulkoilureittien lähellä, mutta kuitenkin monipuolisten palveluiden äärellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustasta. Elokuvateatteri, liikuntakeskus ja suuri päivittäistavarakauppa ovat kävelyetäisyydellä, ja Skanssin kauppakeskus on lyhyen matkan päässä. Bussiyhteydet toimivat niin Kaarinan kuin Turun suuntaankin. Omalle autolle on mahdollisuus vuokrata sähköpistokkeellinen autopaikka taloyhtiön pihasta hintaan 15 €/kk.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan keskiviikkona 4.12.2019 klo 16-17! Ensiesittelyssä on mahdollisuus tutustua kahteen malliasuntoon.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta. Asuntohakemuksen voitte täyttää ensiesittelyn (4.12.2019) jälkeen sähköisesti osoitteessa: hakemus.premicokodit.fi. Huomioittehan, ettei liitteettömiä hakemuksia käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:

-1 aikuinen 3540 €
-2 aikuista 6020 €
-1 aikuinen ja lapsi 4190 €
-2 aikuista ja lapsi 6670 €
-2 aikuista ja 2 lasta 7270 €
-2 aikuista ja 3 lasta 7870 €

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloiksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja, kuten lapsilisä ja opintotuki.

Hakemukseen pyydämme liittämään teitä koskevat liitteet:

– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset (esim. viimeisin palkkakuitti) bruttokuukausiansioista työnantajalta

-Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)

– Raskaustodistus

– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta

– Todistus työttömyyspäivärahasta

– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esittelyssä jaettavasta esitteestä, joka on saatavilla myös tästä As Oy Kaarinan Panimonportti.

Tervetuloa esittelyyn!