Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

01.10.2021
Kohtuuhintaisia vuokrakoteja valmistumassa Nurmijärven Klaukkalaan

Taloyhtiön kaikki asunnot on vuokrattu eikä niitä ole enää vapaana. 

As Oy Nurmijärven Rustholli valmistuu tammikuun 2022 alussa Nurmijärven Klaukkalaan.

Kohde koostuu yhdestä 2-kerroksisesta pienkerrostalosta. Yhteensä 20 asuntoa seitsemällä erilaisella pohjaratkaisulla, aina 39 m2 yksiöistä, 80 m2 neliöihin. Pienemmät pohjaratkaisut sopivat hyvin yksin eläjälle, isoimmat pohjaratkaisut soveltuvat hyvin isommillekin perheille. Valoisissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja ja asumismukavuutta lisäävät astianpesukone sekä osassa asunnoissa kylpyhuoneissa on sauna ja tilavaraus pesutornille.

Kaikissa asunnoissa on oma rajattu asuntopiha, terassi ja pihavarasto. Kaikkien asuntojen yhteiskäytössä on pihapiirissä oleva pieni leikki- ja oleskelualue, erillisessä rakennuksessa sijaitsevat jätehuone ja pieni talovarasto. Omalle autolle on mahdollisuus vuokrata kattamaton lämpötolpallinen autopaikka 20 €/kk tai ilman lämpötolppaa 10 €/kk.

Taloyhtiö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Klaukkalan keskustan palveluista ja Helsingin keskustaan ajaa autolla noin 35 minuutissa. Koulut, päiväkodit ja lähikauppa löytyvät noin 500 metrin etäisyydeltä.

Nurmijärvi asuinalueena on monimuotoinen. Luonto, palvelut, urheilu -ja lukuisat muut ajanvietemahdollisuudet aivan lähellä. Palvelut monipuolistuvat ja kehittyvät jatkuvasti ja Klaukkala onkin Nurmijärven nopeimmin kasvavin ja kehittyvin taajama.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan asuntoihin sivuillamme! Tällä hetkellä asuntoja ei esitellä koronasta johtuvista syistä. Malliasuntojemme virtuaaliesittelyyn on mahdollisuus tutustua kotisivujemme, oikotie.fi, taikka vuokraovi.com kautta.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta. Asuntohakemuksen voitte täyttää sähköisesti osoitteessa: https://hakemus.tampuuri.fi/premico/.

Huomioittehan, ettei liitteettömiä hakemuksia käsitellä (lisätietoa liitteistä alla). Lisäksi pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esitteestä, joka on saatavilla talosivuilta As Oy Nurmijärven Rustholli – Premico Kodit

Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:
-1 aikuinen 3540 €
-2 aikuista 6020 €
-1 aikuinen ja lapsi 4190 €
-2 aikuista ja lapsi 6670 €
-2 aikuista ja 2 lasta 7270 €
-2 aikuista ja 3 lasta 7870 €.

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloiksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja, kuten lapsilisä ja opintotuki.

Hakemukseen pyydämme liittämään teitä koskevat liitteet:
– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset (esim. viimeisin palkkakuitti) bruttokuukausiansioista työnantajalta
– Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)
– Raskaustodistus
– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta
– Todistus työttömyyspäivärahasta
– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).