Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

02.10.2020
Kohtuuhintaisia vuokrakoteja valmistumassa Vantaan Aviapolikseen Veromiehen kaupunginosaan!

As Oy Vantaan Kopteri valmistuu joulukuun 2020 lopulla Vantaan Aviapolikseen, joka on saanut arvostusta niin ulkoilumahdollisuuksien, palveluiden kuin kulkuyhteyksien puolesta.

Tässä 5-kerroksisessa talossa on tarjolla erilaisia asuntoja 26,5 m2 yksiöistä 79,5 m2 neliöihin. Sopivia pohjaratkaisuja löytyy niin yksinasuville, pariskunnille kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, ja asumismukavuutta lisäävät astianpesukone, kylpyhuoneen lattialämmitys sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Yksiöissä on ranskalainen parveke, kaksioissa ja kolmioissa ranskalainen taikka lasitettu parveke, neliöissä on kaikissa lasitettu parveke ja muutamassa ensimmäisen kerroksen neliössä parveketerassi omalla pienellä laatoitetulla pihalla.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy sauna, kerhotila, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone ja kellarikomerot. Autoileviakin on ajateltu, sillä lähietäisyydelle on valmistumassa noin 1,5 vuoden päästä parkkihalli, jossa As Oy Vantaan Kopterille on varattu 26 sähkötolpallista autopaikkaa. Ennen parkkihallin valmistumista on järjestetty väliaikaisparkki lähietäisyydeltä.

Aviapoliksen suuralueelta löytyy jokaiselle jotakin ja todella voit kokea asuvasi keskellä kaikkea. Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo sijaitsevat lähietäisyydellä. Luontoa rakastava pääsee hetkessä nauttimaan rauhoittavista peltomaisemista ja Vantaanjoen lenkkipoluista, joka mutkittelee alueen etelälaidalla. Asut keskellä kaikkea, josta matka joka suuntaan, jopa ulkomaille on helppoa. Aviapolis on lentoliikenteen ohella muun liikenteen solmukohta. Useat bussit liikennöivä eripuolille Vantaata ja Pääkaupunkiseutua. Lähietäisyydeltä löytyy myös useita päiväkoteja perheen pienimpiä ajatellen. Peruskoulujakin löytyy ja yksi niistä on kansainvälinen koulu.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö.