Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

16.12.2022
Korkealuokkaisia vuokrakoteja valmistumassa keväällä 2023 Espoon Holmanpuistoon

Ensiluokkaista asumista sinulle ja ympäristölle As Oy Espoon Feeniksissä – Uudella energiatehokkaalla asuinalueella Espoon Holmanpuistossa ympäristöarvot tulevat näkymään mm. niittymäisenä hulevesien hallintaa edistävänä puistona ja sadevesiä viivyttävinä viherkattoina. Holmanpuistossa luonto on lähellä, mutta kaupungin vilskeeseenkään matka ei ole pitkä: Espoon eläväisiin ostos- ja palvelukeskuksiin hurauttaa julkisilla ja autolla nopeasti, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävely-etäisyydellä. Espoon keskuspuiston sekä Olarin viehättävät ulkoilumaastot aukeavat lähes takapihalta.

Korkealuokkaisia vuokrakoteja valmistumassa keväällä 2023 Espoon Holmanpuistoon

As Oy Espoon Feeniks valmistumassa Espoon Holmanpuiston uudelle asuinalueelle keväällä 2023. Kuva: Ark Open, Petri Viita

As Oy Espoon Feeniks rakentuu kuuteen kerrokseen, joista löytyy yhteensä 42 kutsuvaa asuntoa erilaisin toimivin pohjaratkaisuin. Huoneistojen koot vaihtelevat 24 m2 yksiöistä aina 80,5 m2 neliöön saakka. Lähes jokaisesta asunnosta löytyy oma parveke tai ranskalainen parveke ja kolmioista löytyy myös oma sauna. Kaikki pinnat ja kodinkoneet asunnoissa ovat uusia ja pohjat ovat helppoja kalustaa. Kauniit vaaleat pinnat ja lämpimät puunsävyt tekevät asunnoista viihtyisiä. Vuokralaisten käytössä ovat myös yhteinen talosauna, pesutupa ja kuivaushuoneet, kerhohuone, parkkihalli, sähköautonlatauspaikkoja, polkupyörävarasto, talovarasto sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Uusi Espoon Holmanpuiston alue

Holmanpuistossa luonto on lähellä, mutta kaupungin vilskeeseenkään matka ei ole pitkä: Espoon eläväisiin ostos- ja palvelukeskuksiin hurauttaa julkisilla ja autolla nopeasti, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävely-etäisyydellä. Espoon keskuspuiston sekä Olarin viehättävät ulkoilumaastot aukeavat lähes takapihalta.

100 m päässä Feeniksistä sijaitsee itsepalvelukauppa Kalliolähteen Korttelikauppa ja Olarin S-Marketiin kävelee vajassa vartissa. Isompia ostoksia varten
noin 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee mm. Olarin Prisma ja kauppakeskukset Iso Omena Matinkylässä, Niitty Niittykummussa sekä Tapiolan Ainoa.

Autolla Feeniksistä Helsingin keskustaan ajaa puolessa tunnissa ja julkisilla sama matka taittuu n. 40 minuutissa. Lähimmälle bussipysäkille matkaa kotiovelta on vain
70 m ja siitä kulkevat linjat 125, 125K sekä 531.

Voisiko sinun uusi kotisi olla Feeniksissä? Asunnot ovat markkinoinnissa nyt! Lisätietoja kohdesivuiltamme. Jos ihastuit, käy täyttämässä asuntohakemus ja otamme sinuun yhteyttä.

Premico Green – Hiilineutraalia asumisnautintoa

Premico Green on ympäristövastuullisen vuokra-asumisen suunnannäyttäjä. Tarjoamme ympäristösertifioituja koteja osaksi ekologisempaa elämäntapaasi. Korkealuokkaiset uudiskohteemme ovat toimivia ja tunnelmallisia, ja mikä parasta, niiden rakentamisen, sekä käytön aikaiset ympäristövaikutukset on minimoitu.

Huolella valitut, laadukkaat pintamateriaalit tuovat kerrostaloasumiseen luonnetta. Levollinen tunnelma jatkuu asukkaiden yhteisissä sauna- ja kerhotiloissa. Toimivat varastotilat lisäävät joustavuutta asumiseen. Kohteet sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärellä Etelä-Suomen suurissa kaupungeissa ja niiden lähiympäristössä. Uusiutuvalla sähköllä rakennetut kerrostalot kuuluvat korkeimpaan A-energialuokkaan. Niiden lämmitystapana on maalämpö tai uusiutuva kaukolämpö. Ainutlaatuinen ilmapiiri syntyy monen osan summana: se on huolella suunniteltuja pihoja, ilmeikkäitä porraskäytäviä, kutsuvia yhteistiloja ja luonnollisen viihtyisiä asuntoja yksityiskohtineen.