Koronavirus

Koronavirus COVID-19 leviämisen ehkäisy Premico Kodeilla.

16.03.2020
Koronavirus COVID-19 leviämisen ehkäisy Premico Kodeilla
Päivitetty 20.5.2020
Olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja liittyen yleisten tilojen avaamisiin. Yleiset tilat (esim. saunat) ovat olleet suljettuina vallitsevan tilanteen vuoksi. Tarkkailemme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja arvioimme toukokuun lopulla yleisten tilojen avaamista taas asukkaiden käyttöön. Tiedotamme asukkaitamme heti, kun muutoksia tulee.

Päivitetty 18.3.2020

Premico Kodeilla seurataan aktiivisesti viranomaisten ohjeita koronavirus COVID-19 tilanteeseen liittyen. Meille on tärkeää niin asukkaiden, asunnonhakijoiden, premicolaisten kuin yhteistyökumppaneidemme terveys ja turvallisuus. Tämän vuoksi olemme laatineet ohjeita ja tehneet tarvittavia toimenpiteitä koronavirus COVID-19 leviämisen ehkäisemiseksi.

Alla päivitettyjä ohjeistuksia Premico Kotien vuokraamien kohteiden asukkaille ja asunnonhakijoille. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Asiakaspalvelumme ja toimistojemme aukiolo

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 12-15.

Toimipisteemme Turussa ja Helsingissä ovat suljettuina. Välttämättömät avainten noudot ja palautukset sovitaan erikseen.

Asuntoesittelyt

  • Esittelemme mahdollisuuksien mukaan vain tyhjiä huoneistoja yksityisesittelyinä.
  • Esittelijämme tulevat esittelyihin terveinä.
  • Esittelyihin osallistumisen osalta, pyydämme noudattamaan yleisiä viranomaisten määräyksiä eli esittelyihin ei saa osallistua, mikäli on altistunut koronavirukselle tai on hengitysinfektionoireita.

Asukkaille

Maanantaina 16.3.2020 annettuihin Valtioneuvoston linjauksiin perustuen, Premico Kodit on päättänyt sulkea kiinteistöjen yhteiset saunatilat, kuntosalit sekä kerhohuoneet. Talosaunat, kuntosalit sekä kerhohuoneet, ja näihin verrattavat yhteiset tilat pysyvät suljettuina toistaiseksi. Tiedotamme erikseen, kun tilat ovat taas asukkaiden käytössä.

Kiinteistön pesutuvat ja kuivaushuoneet ovat edelleen asukkaiden käytössä. Pyydämme kuitenkin kiinnittämään huomiota pesutupien ja kuivaushuoneiden hygieniaan käyttönne jälkeen. Myös huolellisesta käsien pesusta tulee huolehtia, jotta koronaviruksen leviämistä saadaan ehkästyä.

Niille asukkaille, joille on varattu kuukausittainen maksullinen saunavuoro, hyvitämme saunavuoromaksun takautuvasti siltä ajalta, kun saunat eivät ole käytössänne.

Huolehdittehan hygieniasta myös liikkuessanne porraskäytävissä, esim. ovikoodilaitteet. Olemme tehostaneet siivouksessa erityisesti ovenkahvojen, hissipainikkeiden ja valokatkaisijoiden tms. puhtautta. Pyydämme asukkaita kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsien pesuun.

Huoltopyyntöjen osalta suosittelemme siirtämään ei-kiireellisten huoltopyyntöjen tekemistä huoltoyhtiölle myöhempään ajankohtaan. Akuutit huoltopyynnöt on tehtävä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla suoraan huoltoyhtiöön ja ne suoritetaan mahdollisuuksien mukaan.

Karanteeni- tai eristystilanteet

Mikäli itse joudutte tai perheessänne henkilö joutuu viranomaisen määräämään karanteeniin/eristykseen koronaviruksen takia, taikka huoneistossanne käyneellä on todettu koronavirus ja huoneistossanne/kiinteistössänne on käynnissä remontteja, pyydämme ilmoittamaan asiasta heti isännöintiin tai suoraan urakoitsijalle.

Jos olette irtisanoneet huoneistonne vuokrasopimuksen ja teillä on flunssaoireita tai olette karanteenissa/eristyksessä, olkaa yhteydessä vuokravälitykseemme.