Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

16.03.2020
Koronavirus COVID-19 leviämisen ehkäisy Premico Kodeilla
Päivitetty 24.5.2021

Premico Kodit on 18.05.2021 päättänyt, että kiinteistöjen lenkkisaunavuorot sekä muut yhteiskäyttötilat, kuten kerhotilat ja kuntosalit, ovat jälleen asukkaiden käytössä 1.6.2021 alkaen.

Yhteisten tilojen käyttö tapahtuu jokaisen oman harkinnan mukaisesti. Käyttäessänne kiinteistön yhteisiä tiloja pyydämme kiinnittämään erityistä huomioita tilojen hygieniaan käyttönne jälkeen. Yhteisiä tiloja ei myöskään tule käyttää sairaana.

Päivitetty 8.12.2020
Valtioneuvoston antaman tiedotteen mukaan koronaepidemiatilanne on huonontunut Suomessa nopeasti. Viimeisten kahden viikon aikana tapausmäärät ja ilmaantuvuus ovat jyrkästi kasvaneet lähes kaikilla alueilla. Tämän vuoksi Premico Kodit on päättänyt sulkea toistaiseksi kiinteistöjen mahdolliset yhteiset saunavuorot ns. lenkkisaunat, kuntosalit ja kerhohuoneet sekä näihin verrattavat tilat. Tiedotamme erikseen, kun tilat ovat taas asukkaiden käytössä.
Kiinteistön pesutuvat ja kuivaushuoneet ovat edelleen asukkaiden käytössä, samoin huoneistokohtaiset maksulliset saunavuorot.
Koronatilanteen vuoksi emme valitettavasti voi järjestää perinteen mukaista joulusaunaa kiinteistöissä.
Päivitetty 15.10.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän uuden linjauksen mukaan kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikilla pääkaupunkiseudun työpaikoilla erityisesti tilanteissa, jossa ihmiset laajemmin tapaavat toisiaan (kuten kokoukset, taukotilat, yhteiset tilat) ja kun turvavälejä, vuorotteluja tiloissa tai muita hygienia- ja turvallisuusjärjestelyjä ei pystytä toteuttamaan, ellei käyttämättömyyteen ole erityistä, esimerkiksi terveydellistä, syytä.

 

Premico Kodit haluaa ehkäistä omalta osaltaan viruksen leviämistä, joten noudatamme kasvomaskisuositusta Helsingin toimistolla työskennellessä ja siellä asioidessa. Toivomme myös asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme kasvomaskien käyttöä, mikäli toimistollamme asioiminen on välttämätöntä. Premico Kotien sekä Premico Consultingin työntekijät käyttävät maskia myös muissa vastaavissa työtilanteissa, kuten asuntonäytöillä, työmaakierroksilla sekä huoneistokäynneillä.

 

Päivitetty 24.8.2020

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Premico Kodit suosittelee kasvomaskien käyttöä asuntonäytöillä. Myös esittelijämme saapuvat asuntonäytöille kasvomaskeja käyttäen. Toivomme asuntonäytöille saapuessanne huomioimaan myös muut viranomaisten turvallisuusohjeistukset koronavirustilanteeseen liittyen. Haluamme tarjota kaikille asuntonäytöille osallistuville mahdollisuuden turvaväleihin, joten saavuthan asuntonäytöille vain välttämättömän seurueen kanssa.

 

Lisää THL:n kasvomaskisuosituksesta voitte lukea täältä:

 

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

Päivitetty 28.5.2020
Premico Kodit on  päättänyt, että kiinteistöjen yhteiset tilat kuten saunat, kerhotilat ja kuntosalit ovat jälleen asukkaiden käytössä 1.6.2020 alkaen.
Yhteisten tilojen käyttö tapahtuu jokaisen oman harkinnan mukaisesti. Käyttäessänne kiinteistön yhteisiä tiloja pyydämme kiinnittämään erityistä huomioita tilojen hygieniaan käyttönne jälkeen. Yhteisiä tiloja ei myöskään tule käyttää sairaana.

Niille, joille on varattu kuukausittainen maksullinen saunavuoro, hyvitetään saunamaksu siltä ajalta, jolloin saunat eivät ole olleet käytössänne. Mikäli ette edelleenkään halua käyttää saunaa, voitte peruuttaa saunavuoron taloyhtiönne huoltoyhtiön kautta. Huoltoyhtiön tiedot löydätte kiinteistön ala-aulan ilmoitustaululta tai https://premicokodit.fi/talosivut/

Päivitetty 18.3.2020

Premico Kodeilla seurataan aktiivisesti viranomaisten ohjeita koronavirus COVID-19 tilanteeseen liittyen. Meille on tärkeää niin asukkaiden, asunnonhakijoiden, premicolaisten kuin yhteistyökumppaneidemme terveys ja turvallisuus. Tämän vuoksi olemme laatineet ohjeita ja tehneet tarvittavia toimenpiteitä koronavirus COVID-19 leviämisen ehkäisemiseksi.

Alla päivitettyjä ohjeistuksia Premico Kotien vuokraamien kohteiden asukkaille ja asunnonhakijoille. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Asiakaspalvelumme ja toimistojemme aukiolo

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 12-15.

Toimipisteemme Turussa ja Helsingissä ovat suljettuina. Välttämättömät avainten noudot ja palautukset sovitaan erikseen.

Asuntoesittelyt

  • Esittelemme mahdollisuuksien mukaan vain tyhjiä huoneistoja yksityisesittelyinä.
  • Esittelijämme tulevat esittelyihin terveinä.
  • Esittelyihin osallistumisen osalta, pyydämme noudattamaan yleisiä viranomaisten määräyksiä eli esittelyihin ei saa osallistua, mikäli on altistunut koronavirukselle tai on hengitysinfektionoireita.

Asukkaille

Maanantaina 16.3.2020 annettuihin Valtioneuvoston linjauksiin perustuen, Premico Kodit on päättänyt sulkea kiinteistöjen yhteiset saunatilat, kuntosalit sekä kerhohuoneet. Talosaunat, kuntosalit sekä kerhohuoneet, ja näihin verrattavat yhteiset tilat pysyvät suljettuina toistaiseksi. Tiedotamme erikseen, kun tilat ovat taas asukkaiden käytössä.

Kiinteistön pesutuvat ja kuivaushuoneet ovat edelleen asukkaiden käytössä. Pyydämme kuitenkin kiinnittämään huomiota pesutupien ja kuivaushuoneiden hygieniaan käyttönne jälkeen. Myös huolellisesta käsien pesusta tulee huolehtia, jotta koronaviruksen leviämistä saadaan ehkäistyä.

Niille asukkaille, joille on varattu kuukausittainen maksullinen saunavuoro, hyvitämme saunavuoromaksun takautuvasti siltä ajalta, kun saunat eivät ole käytössänne.

Huolehdittehan hygieniasta myös liikkuessanne porraskäytävissä, esim. ovikoodilaitteet. Olemme tehostaneet siivouksessa erityisesti ovenkahvojen, hissipainikkeiden ja valokatkaisijoiden tms. puhtautta. Pyydämme asukkaita kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsien pesuun.

Huoltopyyntöjen osalta suosittelemme siirtämään ei-kiireellisten huoltopyyntöjen tekemistä huoltoyhtiölle myöhempään ajankohtaan. Akuutit huoltopyynnöt on tehtävä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla suoraan huoltoyhtiöön ja ne suoritetaan mahdollisuuksien mukaan.

Karanteeni- tai eristystilanteet

Mikäli itse joudutte tai perheessänne henkilö joutuu viranomaisen määräämään karanteeniin/eristykseen koronaviruksen takia, taikka huoneistossanne käyneellä on todettu koronavirus ja huoneistossanne/kiinteistössänne on käynnissä remontteja, pyydämme ilmoittamaan asiasta heti isännöintiin tai suoraan urakoitsijalle.

Jos olette irtisanoneet huoneistonne vuokrasopimuksen ja teillä on flunssaoireita tai olette karanteenissa/eristyksessä, olkaa yhteydessä vuokravälitykseemme.