Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

As Oy
Espoon Feeniks
Kuvastimentie 1 A, 02210 Espoo
As Oy Espoon Feeniks

Ensiluokkaista asumista sinulle ja ympäristölle As Oy Espoon Feeniksissä – Uudella energiatehokkaalla asuinalueella Espoon Holmanpuistossa ympäristöarvot tulevat näkymään mm. niittymäisenä hulevesien hallintaa edistävänä puistona ja sadevesiä viivyttävinä viherkattoina. Holmanpuistossa luonto on lähellä, mutta kaupungin vilskeeseenkään matka ei ole pitkä: Espoon eläväisiin ostos- ja palvelukeskuksiin hurauttaa julkisilla ja autolla nopeasti, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävely-etäisyydellä. Espoon keskuspuiston sekä Olarin viehättävät ulkoilumaastot aukeavat lähes takapihalta.

As Oy Espoon Feeniksissä on kuusi kerrosta, joista löytyy yhteensä 42 kutsuvaa asuntoa erilaisin toimivin pohjaratkaisuin. Huoneistojen koot vaihtelevat 24 m2 yksiöistä aina 80,5 m2 neliöön saakka. Lähes jokaisesta asunnosta löytyy oma parveke tai ranskalainen parveke ja kolmioista löytyy myös oma sauna. Kaikki pinnat ja kodinkoneet asunnoissa ovat moderneja ja pohjat ovat helppoja kalustaa. Kauniit vaaleat pinnat ja lämpimät puunsävyt tekevät asunnoista viihtyisiä. Vuokralaisten käytössä ovat myös yhteinen talosauna, pesutupa ja kuivaushuoneet, asukkaiden olohuone, parkkihalli, matalan tehon sähköautonlatauspaikkoja, polkupyörävarasto, talovarasto sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Holmanpuistossa luonto on lähellä, mutta kaupungin vilskeeseenkään matka ei ole pitkä: Espoon eläväisiin ostos- ja palvelukeskuksiin hurauttaa julkisilla ja autolla nopeasti, koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävely-etäisyydellä. Espoon keskuspuiston sekä Olarin viehättävät ulkoilumaastot aukeavat lähes takapihalta. 100 m päässä Feeniksistä sijaitsee itsepalvelukauppa Kalliolähteen Korttelikauppa ja Olarin S-Marketiin kävelee vajassa vartissa. Isompia ostoksia varten noin 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee mm. Olarin Prisma ja kauppakeskukset Iso Omena Matinkylässä, Niitty Niittykummussa sekä Tapiolan Ainoa. Autolla Feeniksistä Helsingin keskustaan ajaa puolessa tunnissa ja julkisilla sama matka taittuu n. 40 minuutissa. Lähimmälle bussipysäkille matkaa kotiovelta on vain 70 m ja siitä kulkevat linjat 125, 125K sekä 531.

Osoite
Kuvastimentie 1, Espoo, Suomi
Huoltoyhtiö

Olarin Huolto Oy

020 750 5300 (myös päivystys)

www.tapiolanlampo.fi

 

Talon tiedot
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluvälinevarasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Sauna
Sijainti Kuvastimentie 1, Espoo, Suomi
Vuokrattavia asuntoja 42
Huoneistotyypit 5 kpl 1 h + kt + ranskalainen parveke, 24 m²
1 kpl 1 h + kt + vh + lasitettu parveke, 33,5 m²
10 kpl 2 h + kt + vh + lasitettu parveke, 39,5 m²
6 kpl 2 h + kt + lasitettu parveke, 41,5 m²
10 kpl 2 h + kt + lasitettu parveke, 48,5 m²
5 kpl 3 h + kt + s + lasitettu parveke, 61 m²
5 kpl 4 h + kt + vh + lasitettu parveke, 80,5 m²
Kerroksia 6
Yleiset tilat Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, saunatila, talopesula, kuivaushuone, väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja kerhotila
Autonsäilytys 27 autohallipaikkaa läheisessä parkkitalossa, 1 pihapaikka
Energialuokka A
Rakennusvuosi 2023
Rakennusten lukumäärä 1
Tontti Oma
Rakennusmateriaali Betonielementti
Kattotiedot Pulpettikatto, peltikate
Lämmitysjärjestelmä Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Taloyhtiön palvelut
Taloyhtiölaajakaista
Elisa 50M laajakaista
Saunavuoro
15 €/kk (sis. 2 vuoroa kuukaudessa)
Autopaikat
80 €/kk / 45 €/kk

Vastaukset kysymyksiisi

Löydä tietoa asuntonäytöistä, vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, vuokrahuoneiston kunnossapitoon liittyvistä asioista – vuokra-asumisen kaikista eri vaiheista.