Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

As Oy
Espoon Keelkorvenkuja 7
Keelkorvenkuja 7 C-D, 02210 Espoo
As Oy Espoon Keelkorvenkuja 7

As Oy Espoon Keelkorvenkuja 7 on valmistunut kesäkuussa 2023. Uutuuttaan huokuvat asunnot kutsuvat uusia asukkaita Espoon Holmanpuistoon rauhaisalle ja luonnonläheiselle alueelle! 

Vuokrattavissa on viihtyisiä ja laadukkaita koteja kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin 44,5 m²-83,5 m². Asuntojen neliöt on käytetty tehokkaasti erilaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi ja helposti sisustettaviksi. Valoisissa ja avarissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja sekä asumismukavuutta ovat lisäämässä mm. lasitetut parvekkeet tai terassit, keittiöissä astianpesukone sekä induktioliesi ja kalusteuuni, kylpyhuoneissa keraamiset laatat sekä mukavuuslattialämmitys.

Asunto Oy Espoon Keelkorvenkuja 7 käsittää yhteensä 78 asuntoa kahdessa rakennuksessa. Molemmissa taloissa on hissit, viisi asuinkerrosta sekä kellarikerros, jonka yhteydessä on asukkaiden yhteisiä tiloja. C-talon kellarikerroksessa sijaitsee kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto. D-talon kellarikerroksesta löytyy sauna, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto sekä irtaimistovarastot.

Holmanpuisto on mainio alue luonnossa viihtyville ja ulkoilusta ja urheilusta nauttiville, sillä Espoon keskuspuiston ulkoilureitit kutsuvat lenkkeilemään ja pyöräilemään sekä talvisin hiihtämään. Matkan varrelta löytyy useita kuntoilualueita ja luontopolkuja, eikä Puolarmaarin frisbeegolfratakaan ole kaukana.

Monipuoliset ja kattavat palvelut löytyvät läheltä Olarin keskustasta sekä Ison Omenan ostoskeskuksesta. Bussit kulkevat läheltä mm. suoraan Matinkylän, Niittykummun sekä Tapiolan metroasemille.

Asuntoja on vielä vapaana! Lisätietoja löydät kohdesivuiltamme. Jos uusi kotisi voisi olla Holmanpuistossa, käy täyttämässä asuntohakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Asuntohakemus ei ole sitova. 

Osoite
Keelkorvenkuja 7, Espoo, Suomi
Huoltoyhtiö

Huoltia Oy

Peuraniitty 5 B 29, 02750 Espoo

p. 040 416 8478

asiakaspalvelu@huoltia.fi

www.huoltia.fi

Talon tiedot
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluvälinevarasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Sauna
Sijainti Keelkorvenkuja 7, Espoo, Suomi
Vuokrattavia asuntoja 78
Huoneistotyypit 2h+kt 44,5 m², 10 kpl
2h+kt+s 48-49 m², 48 kpl
3h+kt+s 68,5 m², 10 kpl
4h+kt+s 83,5 m², 10 kpl
Kerroksia 5
Yleiset tilat Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, talosauna, talopesula, kuivaushuone, väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja kerhohuone
Autonsäilytys 58 autopaikkaa, joista 14 kpl sähköautonlatauspaikkoja, 5 kpl pihapaikkoja, 14 kpl autotalleja ja 39 kpl autohallipaikkoja
Energialuokka B2018 (rakennusaikainen)
Rakennusvuosi 2023
Rakennusten lukumäärä 2
Tontti Yhteinen kahden muun rakennuksen kanssa
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotiedot Harjakatto, peltikate
Lämmitysjärjestelmä Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Taloyhtiön palvelut
Autopaikat
45-75 €/kk
Taloyhtiölaajakaista
Elisa 10M laajakaista
Saunavuoro
20 €/kk vakioviikkovuoro

Vastaukset kysymyksiisi

Löydä tietoa asuntonäytöistä, vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, vuokrahuoneiston kunnossapitoon liittyvistä asioista – vuokra-asumisen kaikista eri vaiheista.