Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

As Oy
Helsingin Spektri
Kultakruununkaari 1, 00590 Helsinki
As Oy Helsingin Spektri

Tervetuloa keväällä 2024 valmistuneeseen Spektriin, jossa asumisen laatu ja käytännöllisyys kohtaavat loistavalla sijainnilla meren syleilyssä!

As Oy Helsingin Spektri tarjoaa monipuolisen valikoiman moderneja koteja, jotka sopivat niin yksinasuville kuin isommillekin perheille. Huoneistot vaihtelevat kompakteista 31,5 m2 yksiöistä tilaviin 85,5 m2 viisiöihin. Asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, mikä luo raikkaan ja ajanmukaisen ilmeen. Lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet lisäävät asuntojen viihtyvyyttä. Keittiöissä on satsattu moderneihin kodinkoneisiin, ja kaikki keittiöt sisältävät esimerkiksi astianpesukoneen ja induktiolieden. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesukoneelle ja mukavuuslattialämmitys, joka tuo pientä ylellisyyttä arkeen.

As Oy Helsingin Spektri kattaa yhteensä 83 asuntoa, jotka sijoittuvat viiteen asuinkerrokseen kolmessa eri rakennuksessa. Asukkaiden yhteiskäytössä olevat upeat saunatilat löytyvät A- ja B-talojen kuudennesta kerroksesta. Saunojen yhteydessä olevat terassit tarjoavat mahdollisuuden vilvoitteluun ja rentoutumiseen. B-talon kuudennessa kerroksessa on myös kerhohuone. A-talon ensimmäisessä kerroksessa on kuivaushuone ja irtaimistovarastot. B-talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kuivaushuone, ulkovälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja irtaimistovarastot. C-talon ensimmäisessä kerroksessa on pesula, kuivaushuone, irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto ja lastenvaunuvarasto.

Spektri sijaitsee Kruunuvuorenrannassa, meren syleilyssä. Alueella on upeat rantareitit ja metsäpolut, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet aktiivista elämäntapaa arvostaville. Alueelta löytyvät kattavat peruspalvelut, kuten päiväkoti, koulu ja ruokakauppa.

Alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin. Kruunuvuorenrannan ja Kanavarannan välinen matka taittuu vain 20 minuutissa HSL:n ympärivuotisen lauttaliikennöinnin ansiosta. Keskustaan pääsee kätevästi lautalla tai ottamalla bussin Herttoniemen metrolle. Liikenneyhteydet paranevat entisestään, kun Kruunusillat-hanke valmistuu arviolta vuonna 2027.

Joko ihastuit?

Täytäthän asuntohakemuksen tarvittavine liitteineen. Asuntohakemus ei ole sitova. Lisätietoja asunnoista löydät kohdesivuiltamme. 

Osoite
Kultakruununkaari 1, Helsinki, Suomi
Talon tiedot
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluvälinevarasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Sauna
Sijainti Kultakruununkaari 1, Helsinki, Suomi
Vuokrattavia asuntoja 83
Huoneistotyypit 1h+kt 31,5-37,5 m², 27 kpl
2h+kt 46,5-64 m², 25 kpl
3h+kt 58-64,5 m², 19 kpl
4h+kt 68,5-85,5 m², 9 kpl
5h+kt 85,5 m ², 3 kpl
Kerroksia 5
Yleiset tilat Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, 2 talosaunaa, pesutupa, 3 kuivaushuonetta, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kerhotila ja väestönsuoja.
Varallisuus- ja tulorajat ARA lyhyen korkotuen tuloraja
Autonsäilytys 37 autopaikkaa pysäköintihallissa
Energialuokka B2018 (rakennusaikainen)
Rakennusvuosi 2024
Rakennusten lukumäärä 3
Tontti Oma
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotiedot Tyyppi: tasakatto ja kate: bitumikermi
Lämmitysjärjestelmä Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Taloyhtiön palvelut
Autopaikka
80 €/kk
Taloyhtiönetti
Elisa 10 M laajakaista
Saunavuoro
25 €/kk

Vastaukset kysymyksiisi

Löydä tietoa asuntonäytöistä, vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, vuokrahuoneiston kunnossapitoon liittyvistä asioista – vuokra-asumisen kaikista eri vaiheista.