Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

As Oy
Turun Harppuunan Kippari
Vallihaudankatu 1, 20100 Turku
As Oy Turun Harppuunan Kippari

Uniikki Harppuunakortteli Turun sydämessä

As Oy Turun Harppuunan Kippariin valmistuu yhteensä 95 korkeatasoista vuokrakotia kahteen eri rakennukseen. Valittavana on monipuolinen valikoima moderneja asuntoja toimivin ja persoonallisin pohjaratkaisuin. Huoneistojen koot vaihtelevat 28 m2 yksiöistä aina 78,5 m2 neliöhin saakka. Jokaisesta asunnosta löytyy oma parveke, terassi tai ranskalainen parveke. Yhtä ylimmän kerroksen asuntoa lukuun ottamatta kaikki parvekkeet ovat lasitettuja ja useammasta alimman kerroksen asunnosta löytyy sekä parveke että terassi.

Asunnoissa korostuvat valoisuus, avaruus ja käytännöllisyys. Kauniit vaaleat pinnat ja lämpimät puun sävyt tekevät näistä kodeista viihtyisiä, joissa on ilo viettää aikaa. Keittiön kodinkoneet ovat integroituja, kiinteät valaisimet pääosin himmennettäviä ja kylpyhuoneissa mukavuuden varmistaa lattialämmitys. Useammassa suuremmassa asunnossa arkeen tuo luksusta oma kodinhoitohuone. Asukkaiden käytössä ovat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto. Lisäksi varattavissa ovat lisämaksusta Harppuunakorttelin yhteiset tilat, kuten saunat sekä grillipaikka.

Turun linnan naapuriin kohonnut Harppuunakortteli on valmistuessaan tuhannen asukkaan, 12 kerrostalon ja korttelitalon muodostama kokonaisuus, jossa viihtyisyys, ekologisuus ja yhteisöllisyys ovat keskiössä. Kortteli on lähes täysin energiaomavarainen ja ympäristöystävällisyys on otettu huomioon suunnitteluvaiheesta lähtien.

Korttelin keskiössä on korttelitalo ja viihtyisällä sisäpihalla on mahdollisuus kuntoilla ulkokuntosalilla, nauttia hyötypuutarhasta tai haastaa naapurit juoksukisaan sisäpihaa kiertävällä juoksuradalla. Lapset on huomioitu temppuratahenkisellä leikkipaikalla.

Harppuunakorttelissa palvelee oma lähikauppa Sale Kompassi ja kaikki Turun keskustan palvelut ovat ulottuvillasi kävellen tai pyöräillen kaunista Aurajokirantaa pitkin. Lisäksi bussi nro 1 kulkee tiuhaan satamasta Kauppatorille, jonne on matkaa noin 3 km.

Ihastuitko? Asunnot ovat haettavissa nyt! Katso tarkemmat tiedot kohdesivuiltamme ja käy jättämässä asuntohakemus, niin olemme sinuun yhteydessä.

Osoite
Vallihaudankatu 1, Turku, Suomi
Talon tiedot
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluvälinevarasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Sauna
Sijainti Vallihaudankatu 1, Turku, Suomi
Vuokrattavia asuntoja 95
Huoneistotyypit 1h+kt 28-31 m², 27 kpl
2h+kt 36,5-48,5 m², 45 kpl
3h+kt 58-75,5 m², 18 kpl
4h+kt 78,5 m², 5 kpl
Kerroksia 6
Yleiset tilat Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Lisäksi saatavilla Harppuunakorttelin yhteistilat.
Autonsäilytys 55 autohallipaikka Harppuunaparkissa
Energialuokka A 2018
Rakennusvuosi 2024
Rakennusten lukumäärä 2
Rakennusmateriaali Betonielementti
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Taloyhtiön palvelut

Vastaukset kysymyksiisi

Löydä tietoa asuntonäytöistä, vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, vuokrahuoneiston kunnossapitoon liittyvistä asioista – vuokra-asumisen kaikista eri vaiheista.