Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

27.04.2023
Kaupungin sykettä vai kutsuvaa rauhaa? Töölönkadulla sinun ei tarvitse valita.

Rauhallisella paikalla eläväisessä Töölössä pääset nauttimaan kaupunkiasumisen parhaista puolista. Kaikki palvelut ovat lähellä ja tunnelmallisessa vanhassa talossa on kotoisaa asua. Täältä löytyvät ne ihanat leveät ikkunalaudat ja vaikuttava huonekorkeus.

Kaupungin sykettä vai kutsuvaa rauhaa? Töölönkadulla sinun ei tarvitse valita.Kaupungin sykettä vai kutsuvaa rauhaa? Töölönkadulla sinun ei tarvitse valita.

Töölönkatu 34 kätkee sisäänsä upeita remontoituja vuokrakoteja kuudessa kerroksessa. Asuntoja on remontoitu talon henkeä kunnioittaen erilaisiin asumisen tarpeisiin sopiviksi. 27 m2 – 92 m2 asunnot ovat toimivapohjaisia, helposti kalustettavia ja henkivät uudistuksista huolimatta vanhan talon erityistä tunnelmaa. Vuokralaisten käytössä ovat talosauna, viihtyisällä sisäpihalla sijaitseva pyöräkatos sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Töölössä kaikki on lähellä 

Töölönkatu 34:ssä kotisi sijaitsee palveluiden keskellä, eläväisessä Töölössä, kuitenkin rauhaisalla paikalla suojassa liialta hälinältä. Kaupat, ravintolat, monipuoliset palvelut, koulut sekä kulttuuri- ja liikuntaharrastuspaikat ovat ympärilläsi heti ulko-ovesta ulos astuttuasi. Mannerheimintien ja Runeberginkadun raitiovaunu- ja bussilinjat kuljettavat sinut tarvittaessa helposti kauemmas. Ihastuttavan kaupunkitunnelman lisäksi Töölönkadulta on helppo lähteä nauttimaan puistomaisesta luonnon rauhasta, sillä asunnolta merenrantaan kävelee n. 10 minuutissa ja Töölönlahden kierrokselle vain 5 minuutissa.

Kaupungin sykettä vai kutsuvaa rauhaa? Töölönkadulla sinun ei tarvitse valita.Kaupungin sykettä vai kutsuvaa rauhaa? Töölönkadulla sinun ei tarvitse valita.

Tutustu tähän upeaan kohteeseen tarkemmin talosivuillamme.

Lisätietoja tarjolla olevista asunnoista löydät kohdesivuilta.

Jos ihastuit Töölön funkkistunnelmaan saman tien, asuntohakemuksen voit täyttää täällä ja otamme sinuun yhteyttä. Asuntohakemus ei ole sitova.