Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

24.11.2017
Uusi kotisi Klaukkalassa

As Oy Nurmijärven Runoilijaan (Palokärjenkaari 5, 01800 Klaukkala) valmistuu helmikuun lopussa  asuntoja useaan tarpeeseen. Rivitalohenkinen taloyhtiö muodostuu kolmesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta, joissa on tarjolla asuntoja 43m2 kaksiosta – 75,5m2 neliöihin.

Jokaisessa asunnossa on lämpimän vaaleat pintamateriaalit, laminaattilattiat, suuret ikkunat ja pieni terassillinen piha. Keittiön varustelutasoon kuuluu jääkaappi/pakastimen ja sähkölieden ohella myös astianpesukoneet. Täysin laatoitetuissa kylpyhuoneissa on tilavaraus pesutornille ja mukavuutena sähköinen lattialämmitys. 51,5m2 ja suuremmissa asunnoissa myös oma sauna. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista ja autoilijoille on tarjolla sekä lämpötolpattomia, että lämpötolpallisia pihapaikkoja.

 

Klaukkala on Nurmijärven eteläisin ja suurin taajama. Klaukkalan palvelut keskittyvät nauhamaiseen keskustaan, jonka ympärillä on laajoja lapsiperheiden suosimia pientaloalueita. Pikimetsän uudisasuinalue sijaitsee 2km Klaukkalan keskustasta, Valkjärven tuntumassa. Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet sekä hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsingin keskustaan 30km, Vantaan ja Espoon rajalle vain noin 5km.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella toteutettu vuokrataloyhtiö.

Asukasvalintakriteerit

Asuntohakemus

Ensiesittely maanantaina 11.12.2017 klo 16.00, tervetuloa!

Tutustu tarkemmin pohjakuviin ja huoneistokohtaisiin vuokratasoihin: PDF iconrunoilija.pdf