Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

18.09.2018
Uusia vuokrakoteja Helsingin Kuninkaantammeen

As Oy Helsingin Sinooperi valmistuu marraskuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja 31m2 yksiöstä 98m2 viisihuoneellisiin perheasuntoihin. Sopivia ratkaisuja kohtuuhintaan löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit ja ranskalainen- tai lasitettu parveke. Alimman kerroksen huoneistoissa on terassit. Isommista asunnoista löytyy lisäksi oma sauna. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat kodinkoneet, myös astianpesukone. Vuokraan sisältyy DNA:n 10M laajakaistayhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa.

KYSEESSÄ ON ARA:N LYHYELLÄ KORKOTUELLA LAINOITETTU VUOKRATALOYHTIÖ. ASUKASVALINTOIHIN SOVELLETAAN MAKSIMITULORAJOJA. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta.

Kuninkaantammessa asut hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aivan talon vierestä on bussiyhteys, jolla pääsee helposti niin Helsingin kuin Vantaankin suuntaan. Erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet alkavat läheltä taloa. Keskuspuisto sijaitsee vain kivenheiton päässä ja läheltä löytyy myös useita muita puistoja ja ulkoilualueita. Noin kilometrin päässä Kaivokselasta löytyy ruokakauppoja ja noin 5 km päässä olevasta Kauppakeskus Kaaresta löytyy kaikki tarpeelliset palvelut. Lähin koulu löytyy 1,8 km päästä ja neljän kilometrin säteellä kouluja löytyy useampiakin.

Asuntohakemuksen voi täyttää sähköisesti osoitteessa: http://www.asuntoverstas.fi/lomake/vuokra-asuntohakemus. Huomioittehan, että liitteettömiä hakemuksia ei käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Esimerkki maksimitulorajoista:

-1 aikuinen 3540€

-2 aikuista 6020€

-1 aikuinen ja lapsi 4190€

-2 aikuista ja lapsi 6670€

-2 aikuista ja 2 lasta 7270€

-2 aikuista ja 3 lasta 7870€

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja esim. lapsilisä ja opintotuki.

Hakemuksen liitteeksi pyydämme toimittamaan sähköpostilla (vuokraus.helsinki@premico.fi):

– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset bruttokuukausiansioista työnantajalta. – Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)

– Raskaustodistus

– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta

– Todistus työttömyyspäivärahasta

– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Ilmoitathan viestissäsi mihin kohteeseen osoitat liitteesi.

Pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät tästä linkistä.