Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

15.08.2018
Uuteenkaupunkiin uusia kauniita vuokrakoteja lähelle keskustaa

HUOM! Kaikki asunnot tällä hetkellä vuokrattu.

As Oy Ketunkallio Uusikaupunki valmistuu lokakuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja yksiöistä kolmioihin. Sopivia ratkaisuja löytyy sekä yksinasuville, pariskunnille kuin perheille. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit ja lasitettu parveke. Osasta ylimpien kerrosten asunnoista on näkymä jopa merelle saakka ja osaan asuntoihin kuuluu myös oma sauna. Kaikkien asuntojen varustukseen kuuluu astianpesukone. Vuokraan sisältyy VSP:n 10M laajakaistayhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa. Taloyhtiön pihalta on mahdollisuus vuokrata sähköpistokkeellisia piha- ja autokatospaikkoja.

Ketunkalliossa asut luonnonläheisessä miljöössä vain reilun kilometrin päässä Uudenkaupungin keskustasta. Lähistöltä löytyy hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet sekä Uudenkaupungin keskustan palvelut, koulut ja päiväkodit. Uudenkaupungin autotehtaallekin on matkaa vain noin kaksi kilometriä.

Asuntohakemuksen voi täyttää ensinäytön (22.8.2018) jälkeen sähköisesti osoitteessa: http://www.asuntoverstas.fi/lomake/vuokra-asuntohakemus. Huomioittehan, että liitteettömiä hakemuksia ei käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Asukasvalintaan sovelletaan tulorajoja:

-1 aikuinen 3540€

-2 aikuista 6020€

-1 aikuinen ja lapsi 4190€

-2 aikuista ja lapsi 6670€

-2 aikuista ja 2 lasta 7270€

-2 aikuista ja 3 lasta 7870€

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja esim. lapsilisä ja opintotuki.

Hakemuksen liitteeksi pyydämme toimittamaan sähköpostilla (vuokraus.turku@premico.fi):

– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset bruttokuukausiansioista työnantajalta.

– Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)

– Raskaustodistus

– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta

– Todistus työttömyyspäivärahasta

– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät tästä linkistä.