Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

31.03.2023
Lisää uusia vuokrakoteja valmistumassa Espoon Holmanpuistoon kesällä 2023!

Uutuuttaan huokuvat asunnot kutsuvat pian uusia asukkaita Espoon Holmanpuistoon rauhaisalle ja luonnonläheiselle alueelle!

As Oy Espoon Keelkorvenkuja 7 valmistuu kesällä 2023. 

Asunto Oy Espoon Keelkorvenkuja 7 käsittää yhteensä 78 asuntoa kahdessa rakennuksessa. Molemmissa taloissa on hissit, viisi asuinkerrosta sekä kellarikerros, jonka yhteydessä on asukkaiden yhteisiä tiloja. C-talon kellarikerroksessa sijaitsee kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto. D-talon kellarikerroksesta löytyy sauna, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto sekä irtaimistovarastot.

Lisää uusia vuokrakoteja valmistumassa Espoon Holmanpuistoon kesällä 2023! Lisää uusia vuokrakoteja valmistumassa Espoon Holmanpuistoon kesällä 2023!Lisää uusia vuokrakoteja valmistumassa Espoon Holmanpuistoon kesällä 2023!

Vuokrattavissa on viihtyisiä ja laadukkaita koteja kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin 44,5 m²-83,5 m². Asuntojen neliöt on käytetty tehokkaasti erilaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi ja helposti sisustettaviksi. Valoisissa ja avarissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja sekä asumismukavuutta ovat lisäämässä mm. lasitetut parvekkeet tai terassit, keittiöissä astianpesukone sekä induktioliesi ja kalusteuuni, kylpyhuoneissa keraamiset laatat sekä mukavuuslattialämmitys.

Lisää uusia vuokrakoteja valmistumassa Espoon Holmanpuistoon kesällä 2023!

Holmanpuisto on mainio alue luonnossa viihtyville ja ulkoilusta ja urheilusta nauttiville, sillä Espoon keskuspuiston ulkoilureitit kutsuvat lenkkeilemään ja pyöräilemään sekä talvisin hiihtämään. Matkan varrelta löytyy useita kuntoilualueita ja luontopolkuja, eikä Puolarmaarin frisbeegolfratakaan ole kaukana. Monipuoliset ja kattavat palvelut löytyvät läheltä Olarin keskustasta sekä Ison Omenan ostoskeskuksesta. Bussit kulkevat läheltä mm. suoraan Matinkylän, Niittykummun sekä Tapiolan metroasemille.

Asunnot ovat markkinoinnissa nyt! Lisätietoja löydät talosivuiltamme. Jos uusi kotisi voisi olla Holmanpuistossa, käy täyttämässä asuntohakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Asuntohakemus ei ole sitova.