Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

14.06.2021
Kohtuuhintaisia vuokrakoteja valmistumassa Kirkkonummen Tolsaan

As Oy Kirkkonummen Tolsan Rinne 1 valmistuu syyskuun lopussa Tolsaan hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärelle ja lähelle Tolsan juna-asemaa.

Kahteen taloon valmistuu yhteensä 67 asuntoa eri pohjaratkaisuilla aina 31,5m² yksiöistä 70,5m² kolmioihin. Sopivia pohjaratkaisuja löytyy niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja ja asumismukavuutta lisää mm. astianpesukone. Asunnoista löytyy joko ranskalainen tai lasitettu parveke ja taloyhtiössä on yhteiskäytössä oleva sauna.

Taloyhtiö sijaitsee hyvällä paikalla vain noin 500 metrin päässä Tolsan asemalta. Lähistöltä löytyy myös ruokakauppa, koulu ja päiväkoti ja Kirkkonummen keskustan palveluihin on matkaa vain vajaa kolme kilometriä. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja mikäli haluaa lähteä kauemmas, on suositulle Porkkalanniemen ulkoilualueelle matkaa noin 20 kilometriä. Omalle autolle on mahdollisuus vuokrata sähköpistokkeellinen autopaikka 20 €/kk ja lisäksi taloyhtiön pihalta on vuokrattavissa kaksi sähköauton latauspaikkaa. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M-taloyhtiölaajakaista.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan asuntoihin sivuillamme. Asunnot vuokrataan valokuvien sekä virtuaaliesittelyiden perusteella. Valokuvat sekä virtuaaliesittelyt ovat kahdesta malliasunnosta.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta. Asuntohakemuksen voitte täyttää sähköisesti osoitteessa: https://hakemus.tampuuri.fi/premico/ 

Huomioittehan, ettei liitteettömiä hakemuksia käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:
-1 aikuinen 3540 €
-2 aikuista 6020 €
-1 aikuinen ja lapsi 4190 €
-2 aikuista ja lapsi 6670 €
-2 aikuista ja 2 lasta 7270 €
-2 aikuista ja 3 lasta 7870 €.
Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloiksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja, kuten lapsilisä ja opintotuki.

Hakemukseen pyydämme liittämään teitä koskevat liitteet:
– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset (esim. viimeisin palkkakuitti) bruttokuukausiansioista työnantajalta
– Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)
– Raskaustodistus
– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta
– Todistus työttömyyspäivärahasta
– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esitteestä, joka on saatavilla talosivuiltamme.

Asukasvalinnoista ilmoitetaan 28.6.2021 lähtien ja vuokrasopimukset alkavat 1.10.2021.