Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

08.04.2020
Kohtuuhintaisia vuokrakoteja valmistumassa Kuopion Keilanrinteeseen

As Oy Kuopion Keilanrinteenkatu 8 valmistuu kesäkuun lopulla Kuopion Saaristokaupunkiin kauniin luonnon ja Kallaveden läheisyyteen.

Tässä 7-kerroksisessa talossa on tarjolla erilaisia asuntoja 30 m2 yksiöistä 83 m2 neliöihin. Sopivia pohjaratkaisuja löytyy niin yksinasuville, pariskunnille, kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, ja asumismukavuutta lisäävät astianpesukone, kylpyhuoneen lattialämmitys sekä tilavaraus pesutornille. Yksiöissä on joko ranskalainen parveke taikka lasitettu parveke, ja kaksioissa, kolmioissa sekä neliöissä kaikissa lasitettu parveke. Neliöissä, kolmioissa sekä osassa kaksioita on oma sauna.

Keilanrinteessä asut luonnon ja ulkoilureittien lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Kuopion keskustasta. Päivittäistavarakauppa on kävelyetäisyydellä Keilankannan kanavan toisella puolella, ja lähietäisyydeltä löytyy myös useita päiväkoteja perheen pienimpiä ajatellen. Bussiyhteydet toimivat hyvin niin Kuopion keskustan kuin Petosen kaupunginosan palveluiden suuntaan. Omalle autolle on mahdollisuus vuokrata sähköpistokkeellinen autopaikka taloyhtiön pihasta.

Asuntoesittelyjen osalta etenemme hallituksen koronaohjeistuksen mukaisesti ja tämän kohteen osalta asuntoja voi käydä katsomassa virtuaaliesittelylinkin kautta, joka löytyy kunkin huoneiston ilmoitukselta. Yleisiä esittelyjä ei toistaiseksi pidetä. Asuntoihin voi käydä tutustumassa kotisivujemme lisäksi, oikotie.fi ja vuokraovi.com nettiportaaleissa.

Huomioittehan, että työmaalle meno on ehdottomasti kielletty.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta. Asuntoja voi hakea osoitteessa https://hakemus.tampuuri.fi/premico/ Huomioittehan, ettei liitteettömiä hakemuksia käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:
-1 aikuinen 3540 €
-2 aikuista 6020 €
-1 aikuinen ja lapsi 4190 €
-2 aikuista ja lapsi 6670 €
-2 aikuista ja 2 lasta 7270 €
-2 aikuista ja 3 lasta 7870 €

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloiksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja, kuten lapsilisä ja opintotuki.

  • Hakemukseen pyydämme liittämään teitä koskevat liitteet:
  • Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset (esim. viimeisin palkkakuitti) bruttokuukausiansioista työnantajalta
  • Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)
  • Raskaustodistus
  • Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta
  • Todistus työttömyyspäivärahasta
  • Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esitteeltä, jonka löydät kohteen talosivuilta ja tästä linkistä.