Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

31.12.2020
Kohtuuhintaisia vuokrakoteja valmistumassa Tuusulan Hyrylään

As Oy Tuusulan Petäjä valmistuu huhtikuun alussa Tuusulan Hyrylään, vuonna 2000 pidetyn Nummenharjun asuntomessualueen läheisyyteen.

Näissä 2-kerroksisissa rivitaloissa on tarjolla 23 asuntoa kahdella erilaisella pohjaratkaisulla, jotka ovat 61m² kaksio ja 71m² kolmio. Pohjaratkaisut sopivat hyvin pariskunnille, taikka asukasmäärältään pienille perheille. Valoisissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja ja asumismukavuutta lisäävät astianpesukone, koko asunnon kattava vesikiertoinen lattialämmitys sekä kylpyhuoneissa sauna ja tilavaraus pesutornille. Kaikissa asunnoissa on oma rajattu asuntopiha. Kaikkien asuntojen yhteiskäytössä on pihapiirissä oleva leikki- ja oleskelualue.

Taloyhtiö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Hyrylän keskustasta. Koulut, päiväkodit ja lähikauppa löytyvät noin kilometrin etäisyydeltä ja matka autolla lentokentällekin kestää vain noin 15 minuuttia.

Hyrylä asuinalueena on monimuotoinen. Luonto, kulttuurinähtävyydet, palvelut, urheilu -ja lukuisat muut ajanvietemahdollisuudet luovat kaikille aiheita tykästyä Tuusulaan ja Hyrylän alueeseen.

Omalle autolle on mahdollisuus vuokrata sähköpistokkeellinen kattamaton pihapaikka 20 €/kk tai autokatospaikka 40 €/kk.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan asuntoihin sivuillamme. Tällä hetkellä asuntoja ei ole mahdollista esitellä Koronasta johtuvista syistä. Malliasuntojemme virtuaaliesittelyyn on mahdollisuus tutustua kotisivujemme, oikotie.fi, taikka vuokraovi.com kautta.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta. Asuntohakemuksen voitte täyttää sähköisesti osoitteessa: https://hakemus.premicokodit.fi/

Huomioittehan, ettei liitteettömiä hakemuksia käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:

-1 aikuinen 3540 €

-2 aikuista 6020 €

-1 aikuinen ja lapsi 4190 €

-2 aikuista ja lapsi 6670 €

-2 aikuista ja 2 lasta 7270 €

-2 aikuista ja 3 lasta 7870 €

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloiksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja, kuten lapsilisä ja opintotuki.

Hakemukseen pyydämme liittämään teitä koskevat liitteet:

– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset (esim. viimeisin palkkakuitti) bruttokuukausiansioista työnantajalta

–  Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)

– Raskaustodistus

– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta

– Todistus työttömyyspäivärahasta

– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esitteestä, joka on saatavilla talosivuiltamme.

Asukasvalinnoista ilmoitetaan 11.1.2021 lähtien.