Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

30.01.2018
Korkealaatuista vuokra-asumista edullisesti Espoossa

Miltä kuulostaisi uusi asunto edullisella vuokralla Espoon uudelta asuinalueelta viihtyisän Tillinmäen kupeessa?

As Oy Espoon Ropi (Harmaaniityntie 7, 02780 ESPOO) valmistuu huhtikuun lopussa ja tarjolla on eri pohjaratkaisuja aina 30,5 m2 yksiöstä 74,5 m2 neliöön. Valoisissa asunnoissa on raikkaat vaaleat pintamateriaalit sekä joko terassi, parveke tai lasitettu parveke. Kolmioissa ja neliöissä on oma sauna. Kaikissa asunnoissa on laadukkaat kodinkoneet sekä veloitukseton DNA:n 10/10M Internetyhteys, jonka nopeutta voi omalla kustannuksellaan korottaa.

Neljästä luhtitalosta muodostuvassa taloyhtiössä on oma suojaisa sisäpiha, jossa on viihtyisä leikkipaikka lapsille.

Hyvät julkiset yhteydet sekä lyhyt automatka niin Espoon keskustaan kuin Länsiväylällekin. Lähialue palveluineen kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Lähikauppaan vain noin 1km ja Saunalahden kouluun 1,5km.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta, kysy lisää koko- ja huoneistotyyppivaihtoehtoja eri kerroksista. Asukasvalintaan sovelletaan tulorajoja. Yhden (1) hengen ruokakunnan yläraja on 3.540 €. Kunkin 18 vuotta täyttäneen aikuisen osalta tulorajaa korotetaan 2.480 €. Ruokakuntaan kuuluvien alle 18-vuotiaiden lasten osalta tulorajaa korotetaan ensimmäisestä lapsesta 650 € ja kustakin seuraavasta 600 €. Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja esim. lapsilisä ja opintotuki.

Asuntohakemuksen voi täyttää 7.2.2018 alkaen sähköisesti osoitteessa: http://www.asuntoverstas.fi/lomake/vuokra-asuntohakemus.

Pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esittelyssä jaettavasta esitteestä, joka on saatavilla myös https://www.asuntoverstas.fi/vuokralaiselle/ARA-korkotukivuokra-asunnot -> As Oy Espoon Ropi.

Tarvittavat liitteet (toimitetaan pyydettäessä):

– Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset bruttokuukausiansioista työnantajalta.

– Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)

– Raskaustodistus

– Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta

– Todistus työttömyyspäivärahasta

– Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).