Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

Pellaksenmäentie 13
Pellaksenmäentie 13, 02940 Espoo
Pellaksenmäentie 13

Pellaksenmäentie 13 sijaitsee Espoon Järvenperän alueella Pellaksenmäessä. Vuonna 2017 rakennetun kohteen kodit ovat valoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kaikissa asunnoissa on laminaattilattiat ja ranskalaiset parvekkeet. Osassa kaksioissa myös lasitetut parvekkeet.

Omalla autolla liikkuvalle yhteydet ovat hyvät ja bussilla pääsee Leppävaaraan ja Espoon keskukseen, joista junayhteys Helsinkiin. Jorvin sairaala on noin 1 kilometrin päässä ja muutaman kilometrin säteellä löytyy peruspalveluita mm. koulu, päiväkoti ja supermarket. Espoon Ikea on 2,5 kilometrin päässä.

Pellaksenmäki sijoittuu Kehä 3:n ja Vanhan Turuntien tuntumaan. Alueen halki kulkee tunnelmallinen Kuninkaantie ja Glimsinjoki peltomaisemineen. Alue on trendikäs ja sinne on rakenteilla uutta pientaloasutusta. Lähistöllä on erinomaiset ulkoilu- ja retkeilymaastot sekä useita järviä, mm. Lippajärvi ja Bodominjärvi.

Osoite
Pellaksenmäentie 13, Espoo, Suomi
Huoltoyhtiö

Selco Oy

Olarinluoma 16, 02200 Espoo

(09) 4130 0200

asiakaspalvelu@selco.fi

Talon tiedot
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluvälinevarasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Sauna
Sijainti Pellaksenmäentie 13, Espoo, Suomi
Vuokrattavia asuntoja 140
Kerroksia 3
Yleiset tilat Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, saunatila, talopesula, kerhohuone, väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone
Autonsäilytys 126 sähkötolpallista autopaikkaa
Energialuokka C
Rakennusvuosi 2016
Rakennusten lukumäärä 3
Tontti Vuokra, 15 520 m²
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotiedot Harjakatto
Lämmitysjärjestelmä Maalämpö
Taloyhtiön palvelut
Taloyhtiölaajakaista
Telia 10 M laajakaista

Vastaukset kysymyksiisi

Löydä tietoa asuntonäytöistä, vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, vuokrahuoneiston kunnossapitoon liittyvistä asioista – vuokra-asumisen kaikista eri vaiheista.