Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

As Oy
Helsingin Oulunkylän Domino
Käskynhaltijantie 42, 00640 Helsinki
As Oy Helsingin Oulunkylän Domino

Uutuuttaan huokuvat asunnot kutsuvat nyt uusia asukkaita Helsingin Oulunkylään, rauhaisalle ja luonnonläheiselle alueelle.

As Oy Helsingin Oulunkylän Domino valmistui 1.7.2024 ja tarjoaa monipuolisen valikoiman moderneja koteja, jotka sopivat niin yksinasuville kuin isommillekin perheille. Huoneistot vaihtelevat kompakteista 27 m2 yksiöistä tilaviin 104 m2 neliöihin.

Asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, mikä luo raikkaan ja ajanmukaisen ilmeen. Viihtyisät parvekkeet lisäävät omalta osaltaan asumismukavuutta. Keittiöt on varusteltu moderneilla kodinkoneilla, ja kaikki keittiöt sisältävät esimerkiksi astianpesukoneen ja keraamisen lieden. Kylpyhuoneista löytyy suihkuseinä sekä tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle.

As Oy Domino kattaa yhteensä 47 asuntoa, jotka sijoittuvat kuuteen asuinkerrokseen. Asukkaiden yhteiskäytössä olevat upeat saunatilat ja kerhohuone löytyvät talon ylimmästä, kuudennesta kerroksesta. Talopesula ja kuivaushuone sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Irtaimistovarastot sijaitsevat sekä kellarikerroksessa että asuntojen yhteydessä.

As Oy Dominon sijainti tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän luonnon vehreyttä ja rauhaa. Alueen erinomaiset liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa, olit sitten liikkeellä julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. Alle kilometrin päässä sijaitseva Ogelin kauppakeskus tarjoaa monipuoliset palvelut ja lähin ruokakauppa K-market sijaitsee vain 300 m päässä. Oulunkylän urheilupuisto sekä Pikkukosken uimaranta tarjoavat loistavat puitteet harrastuksiin ja rentoutumiseen. Bussi- ja pikaratikkapysäkit löytyvät talon lähettyviltä ja Oulunkylän juna-asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Osoite
Käskynhaltijantie 42, Helsinki, Suomi
Huoltoyhtiö

Huoltia Oy

040 416 8478

044 777 0977 päivystys 24h

asiakaspalvelu@huoltia.fi

www.huoltia.fi

Talon tiedot
Kerhohuone
Ullakko, kellari tai irtaimistovarasto
Ulkoiluvälinevarasto
Laajakaista
Lemmikit tervetulleita
Pesutupa
Sauna
Sijainti Käskynhaltijantie 42, Helsinki, Suomi
Vuokrattavia asuntoja 47
Huoneistotyypit 1h+k 27-32 m², 18 kpl
2h+k 37-52 m², 18 kpl
3h+k 70 m², 3 kpl
4h+k 85-104 m², 8 kpl
Kerroksia 6
Yleiset tilat Talosauna, irtaimistovarastot, pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kerhotila ja väestönsuoja
Varallisuus- ja tulorajat ARA lyhyen korkotuen tuloraja
Autonsäilytys 17 autohallipaikkaa
Energialuokka B2018 (rakennusaikainen)
Rakennusvuosi 2024
Rakennusten lukumäärä 1
Tontti Vuokra
Rakennusmateriaali Betoni
Kattotiedot Harjakatto, bitumikate
Lämmitysjärjestelmä Kaukolämpö
Taloyhtiön palvelut
Autopaikka
85 €/kk
Saunavuoro
25 €/kk (vakioviikkovuoro)
Taloyhtiönetti
DNA 10M

Vastaukset kysymyksiisi

Löydä tietoa asuntonäytöistä, vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, vuokrahuoneiston kunnossapitoon liittyvistä asioista – vuokra-asumisen kaikista eri vaiheista.