Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

10.11.2023
Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan!

Tervetuloa Spektriin, jossa asumisen laatu ja käytännöllisyys kohtaavat!

Kruunuvuorenrantaan, meren syleilyyn valmistuu helmikuussa 2024 upeita vuokra-asuntoja. As Oy Helsingin Spektri tarjoaa monipuolisen valikoiman moderneja koteja, jotka sopivat niin yksinasuville kuin isommillekin perheille. Huoneistot vaihtelevat kompakteista 31,5 m2 yksiöistä tilaviin 85,5 m2 viisiöihin.

Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan!Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan!

As Oy Helsingin Spektri kattaa yhteensä 83 asuntoa, jotka sijoittuvat viiteen asuinkerrokseen kolmessa eri rakennuksessa. Asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, mikä luo raikkaan ja ajanmukaisen ilmeen. Lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet lisäävät asuntojen viihtyvyyttä. Keittiöissä on satsattu moderneihin kodinkoneisiin, ja kaikki keittiöt sisältävät esimerkiksi astianpesukoneen ja induktiolieden. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesukoneelle ja mukavuuslattialämmitys, joka tuo pientä ylellisyyttä arkeen. Asukkaiden yhteiskäytössä on muun muassa kerhotila sekä upeat saunatilat, jonka yhteydessä olevat terassit tarjoavat mahdollisuuden vilvoitteluun ja rentoutumiseen.

Spektri sijaitsee Kruunuvuorenrannassa, meren syleilyssä. Alueella on upeat rantareitit ja metsäpolut, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet aktiivista elämäntapaa arvostaville. Alueelta löytyvät kattavat peruspalvelut, kuten päiväkoti, koulu, ruokakauppa. Aivan taloyhtiön vieressä on alueen ensimmäinen napolilaisiin pitsoihin erikoistunut ravintola Kruunu Pizzeria. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin. Kruunuvuorenrannan ja Kanavarannan välinen matka taittuu vain 20 minuutissa HSL:n ympärivuotisen lauttaliikennöinnin ansiosta. Keskustaan pääsee kätevästi lautalla tai ottamalla bussin Herttoniemen metrolle. Liikenneyhteydet paranevat entisestään, kun Kruunusillat-hanke valmistuu arviolta vuonna 2027.

Asunnot ovat haettavissa nyt! Tutustu kohteeseen lisää talosivuillamme ja täytä asuntohakemus