Asukassivut

Oletko jo tutustunut Premicon asukassivuihin?

17.02.2024
Uusia hiilineutraaleja vuokrakoteja valmistumassa Turkuun kesällä 2024

Upeat asunnot kutsuvat pian uusia asukkaita Turun Harppuunakortteliin, jossa voit nauttia meren ja jokirannan läheisyydestä lähellä keskustan palveluita!

As Oy Turun Harppuunan Kippari valmistuu kesällä 2024. 

As Oy Turun Harppuunan Kippari käsittää yhteensä 95 hiilineutraalia vuokra-asuntoa Turun Harppuunakorttelissa osoitteessa Vallihaudankatu 1. Kahteen 6-kerroksiseen rakennukseen jakautuvassa yhtiössä on asuntoja kompakteista 28 m2 yksiöistä aina 78,5 m2 neljän huoneen koteihin. Lisäksi katutasoon valmistuu yksi 65 m2 liiketila. Asuntojen neliöt on käytetty tehokkaasti erilaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi ja helposti sisustettaviksi.

Uusia hiilineutraaleja vuokrakoteja valmistumassa Turkuun kesällä 2024

Turun Harppuunakortteli sijaitsee sataman tuntumassa Turun linnan ja jokirannan läheisyydessä, mutta kuitenkin lähellä keskustaa. Harppuunakorttelin viihtyisä yhteinen piha-alue kutsuu asukkaat viettämään aikaa yhdessä. Pihaa kiertää juoksurata ja kuntoilijoille löytyy lisäksi ulkokuntoilulaitteita. Lapset voivat nauttia leikkipaikasta sekä minitrampoliineista. Keskellä pihaa sijaitsee korttelitalo ja pihan alla korttelin yhteinen parkkihalli. Korttelissa palvelee myös lähikauppa Sale Kompassi.

Uusia hiilineutraaleja vuokrakoteja valmistumassa Turkuun kesällä 2024 Uusia hiilineutraaleja vuokrakoteja valmistumassa Turkuun kesällä 2024 Uusia hiilineutraaleja vuokrakoteja valmistumassa Turkuun kesällä 2024 Uusia hiilineutraaleja vuokrakoteja valmistumassa Turkuun kesällä 2024

Premico Green on ympäristövastuullisen vuokra-asumisen suunnannäyttäjä. Korkealuokkaiset uudiskotimme ovat toimivia, tunnelmallisia – ja mikä parasta – kiinteistön energian käytön osalta hiilineutraaleja. Ympäristövaikutukset on minimoitu rakennusvaiheesta alkaen.

Joko ihastuit? Asunnot ovat nyt haettavissa! Käy jättämässä asuntohakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Asuntohakemus ei ole sitova. Lisätietoja kohteesta talosivuiltamme.