Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

12.03.2024
Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024

Uutuuttaan huokuvat asunnot kutsuvat pian uusia asukkaita Helsingin Oulunkylään viihtyisälle alueelle hyvien kulkuyhteyksien ääreen!

As Oy Helsingin Oulunkylän Domino valmistuu 1.7.2024. 

As Oy Domino kattaa yhteensä 47 asuntoa, jotka sijoittuvat kuuteen asuinkerrokseen. Asukkaiden yhteiskäytössä olevat upeat saunatilat ja kerhohuone löytyvät talon ylimmästä, kuudennesta kerroksesta. Talopesula ja kuivaushuone sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Irtaimistovarastot sijaitsevat sekä kellarikerroksessa että asuntojen yhteydessä.

Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024 Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024 Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024 Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024

Vuokrattavissa on monipuolinen valikoima moderneja koteja, jotka sopivat niin yksinasuville kuin isommillekin perheille. Huoneistot vaihtelevat kompakteista 27 m2 yksiöistä tilaviin 104 m2 neliöihin. Asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja, mikä luo raikkaan ja ajanmukaisen ilmeen. Viihtyisät parvekkeet lisäävät omalta osaltaan asumismukavuutta. Keittiöt on varusteltu moderneilla kodinkoneilla, ja kaikki keittiöt sisältävät esimerkiksi astianpesukoneen ja keraamisen lieden. Kylpyhuoneista löytyy suihkuseinä sekä tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024  Uusia vuokrakoteja Helsingin Oulunkylään kesällä 2024

As Oy Helsingin Oulunkylän Dominon sijainti tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän luonnon vehreyttä ja rauhaa. Alueen erinomaiset liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa, olit sitten liikkeellä julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. Alle kilometrin päässä sijaitseva Ogelin kauppakeskus tarjoaa monipuoliset palvelut ja lähin ruokakauppa K-market sijaitsee vain 300 m päässä. Oulunkylän urheilupuisto sekä Pikkukosken uimaranta tarjoavat loistavat puitteet harrastuksiin ja rentoutumiseen. Bussi- ja pikaratikkapysäkit löytyvät talon lähettyviltä ja Oulunkylän juna-asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Asunnot ovat markkinoinnissa nyt! Lisätietoja löydät talosivuiltamme. Jos uusi kotisi voisi olla Oulunkylässä, käy täyttämässä asuntohakemus tarvittavine liitteineen. Hakemus ei ole sitova.