Vuokrattavissa nyt

Uusia koteja valmistunut Turkuun, tervetuloa tutustumaan!

08.04.2020
Espoon Saunalahteen valmistuu uusia kohtuuhintaisia vuokrakoteja

As Oy Espoon Aropuisto valmistuu heinäkuun alussa Länsi-Espoon Saunalahden kaupunginosaan keskuspuiston läheisyyteen.

Näissä 2-kerroksisissa luhtitaloissa on tarjolla erilaisia asuntoja 59,5 m2 kolmiosta 82 m2 viiden huoneen asuntoon. Sopivia pohjaratkaisuja löytyy niin pariskunnille kuin perheillekin. Valoisissa asunnoissa on käytetty vaaleita pintamateriaaleja ja asumismukavuutta lisäävät astianpesukone, koko asunnon kattava vesikiertoinen lattialämmitys sekä kylpyhuoneissa on tilavaraus pesutornille. Asunnoissa on joko katettu parveke tai pensasistutuksilla rajattu katettu asuntopiha. Kaikkien asuntojen yhteiskäytössä on pihan keskellä oleva leikki- ja oleskelualue sekä talosauna.

Tillinmäki (ruots.Tillisbacken) sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoon Saunalahden kaupungin¬osassa. Koulut, päiväkodit ja lähikauppa ovat noin kilometrin päässä ja Espoon monipuolisten palveluiden luokse ajaa noin vartissa. Tillinmäeltä on matkaa lähikauppaan vain noin kilometri kävellen, Nöykkiön koulu 1,2 km kävellen ja lähimpään päiväkotiin noin 550 m.

Tillinmäki sijaitsee keskuspuiston vieressä. Satojen hehtaarien laajuisessa kaupunkimetsässä on valaistujen ulkoilureittien lisäksi tutustumisen arvoinen suojeltu Majkärr-niminen suo ja metsälampia, joiden äärellä voi käydä ihailemassa lintuja.

Omalle autolle on mahdollisuus vuokrata sähköpistokkeellinen autopaikka, kattamaton pihapaikka 20 €/kk tai autokatospaikka 40 €/kk.

Asuntoesittelyjen osalta etenemme hallituksen koronaohjeistuksen mukaisesti ja tämän kohteen osalta asuntoja voi käydä katsomassa virtuaaliesittelylinkin kautta, joka löytyy kunkin huoneiston ilmoitukselta. Yleisiä esittelyjä ei toistaiseksi pidetä. Asuntoihin voi käydä tutustumassa kotisivujemme lisäksi, oikotie.fi ja vuokraovi.com nettiportaaleissa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan asuntoihin!

Huomioittehan, että työmaalle meno on ehdottomasti kielletty.

Kyseessä on ARA:n lyhyellä korkotuella lainoitettu vuokrataloyhtiö. Vastaamme koko kiinteistön asuntokannan vuokrauksesta. Asuntohakemuksen voitte täyttää sähköisesti osoitteessa: https://hakemus.tampuuri.fi/premico/

Huomioittehan, ettei liitteettömiä hakemuksia käsitellä (lisätietoa liitteistä alla).

Asukasvalintaan sovelletaan maksimitulorajoja:
-1 aikuinen 3540 €
-2 aikuista 6020 €
-1 aikuinen ja lapsi 4190 €
-2 aikuista ja lapsi 6670 €
-2 aikuista ja 2 lasta 7270 €
-2 aikuista ja 3 lasta 7870 €

Hakijaruokakunnan tuloina otetaan huomioon pysyvät bruttotulot kuukautta kohden. Tuloiksi ei huomioida asumistukea eikä ns. etuoikeutettuja tuloja, kuten lapsilisä ja opintotuki.

Hakemukseen pyydämme liittämään teitä koskevat liitteet:

  • Kaikkien työssäkäyvien huoneistoon muuttavien palkkatodistukset (esim. viimeisin palkkakuitti) bruttokuukausiansioista työnantajalta
  • Todistus eläkkeen määrästä (brutto euroa/kk)
  • Raskaustodistus
  • Opiskelijatodistus kaikilta huoneistoon muuttavilta yli 18-vuotiailta opiskelijoilta
  • Todistus työttömyyspäivärahasta
  • Selvitys maahanmuuttajilta oikeudesta oleskella maassa (kopio passista).

Lisäksi pyydämme ilmoittamaan hakemuksessa kolmen ensisijaisen vaihtoehdon huoneistonumerot. Kaikki tarkemmat huoneistopohjat ja vuokratasot löytyvät esitteestä, löydät kohteen talosivuilta ja tästä linkistä.